LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Website de Stelt-Zuid live

Dinsdag 22 Januari 2019 | reacties 2
logostelt-zuid

Gemeente Nijmegen ontwikkelt samen met de ontwikkelaars Heijmans, AM/Van Wonen, BPD en Talis een uniek woongebied: de Stelt-Zuid. Met de komst van Stelt-Zuid krijgt de Waalsprong er twee woonsmaken bij: ‘Wonen aan de dijk’ en ‘Wonen in de boomgaard’. Ieder met een heel eigen sfeer en beleving. Beide locaties zijn uniek te noemen! Uit deze samenwerking is de website www.stelt-zuid.nl ontstaan. Hier vindt u onder andere informatie over de verschillende projecten, de bijzondere locatie, de planning en nieuws over de Stelt-Zuid. Op de interactieve kaart staan alle voorzieningen en geplande projecten.

 

Ook kunt u zich hier aanmelden voor de speciale nieuwsbrief over de Stelt-Zuid. Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen van de Stelt-Zuid? Neem dan een kijkje op de nieuwe website en meld u aan voor de online nieuwsbrief.

 

Website Stelt Zuid

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

erik (dinsdag 22 januari 2019)

gek dat jullie nu pas met dit nieuws naar buiten komen! de site was al begin december online

Redactie Waalsprong (woensdag 23 januari 2019)

Beste Erik, bedankt voor uw reactie. Het klopt inderdaad dat de site al eerder live is gegaan. Door de drukte van de woonbeurs hadden we hier echter nog geen nieuwsbericht voor kunnen opnemen. Dit hebben we deze week alsnog gedaan om geïnteresseerden te informeren over het live gaan van de nieuwe site www.stelt-zuid.nl.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media