LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Webinar Hart van de Waalsprong: was jij er bij?

Maandag 1 Maart 2021 | reacties 1
plek-naar-jouw-hart

Donderdag 18 februari organiseerde het projectteam van Hart van de Waalsprong een webinar voor de pre-sale van de blokken A, B en C binnen Hof van Holland. Was jij erbij?

Tijdens het interactieve webinar was er de gelegenheid om het verkoopteam vragen te stellen via de chat. Het projectteam had ook een aantal vragen voor de deelnemers. Alle deelnemers die vragen hebben gesteld hebben inmiddels een reactie ontvangen.

 

Webinar gemist? 

Wees niet getreurd. Op de website van het Hart van de Waalsprong kun je het webinar in zijn geheel terugkijken. Ook vind je hier enkele vragen en antwoorden gesteld door deelnemers van het webinar. 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Martin Disveld (dinsdag 09 maart 2021)

Schande een toren bouwen van liefst 13 lagen hoog aan de oostkant van het eiland. En maar "milde" plaatjes laten zien waarop deze hoogte totaal niet te zien is. De sfeer van de huidige kolk zal totaal verloren gaan. Zoals bekend waait het altijd om zo'n toren. De aardigheid om hier nog te wandelen zal totaal verloren gaan.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media