LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Vrije sector huur in Grote Boel

Zondag 2 Oktober 2016 | reacties 2
img3659

Midden in de wijk Grote Boel, gelegen aan de Simone de Beauvoirstraat en de Kleine Boel, zijn 33 royale woningen gerealiseerd in de vrije huursector. Met de sfeer van dorpse gezelligheid: geen lange rijen gelijke woningen, maar korte blokken, meanderend of verspringend ten opzichte van elkaar. Woningen, gebouwd rondom parkjes en met veel speelgroen en water in de nabijheid.

 

Van de 33 huurwoningen in Grote Boel is bijna geen woning hetzelfde. Er zijn maar liefst 11 verschillende types om uit te kiezen. In de basis bieden ze allemaal een heerlijk royale ruimte en een praktische indeling. Zo is de woonkamer altijd aan de tuinzijde en voorzien van dubbele tuindeuren. Op de verdieping treft u drie ruime slaapkamers aan.  Bij een aantal woningen is op de zolder een vierde slaapkamer gerealiseerd en hebben een aantal woningen een garage.

 

Compleet

Alle woningen worden compleet opgeleverd met een luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een combimagnetron en vaatwasser. De luxe badkamer is uitgerust met een toilet, ligbad en douche met douchescherm. U dient eigenlijk alleen nog zorg te dragen voor wand- en vloerafwerking. De eerste woningen zijn inmiddels bewoond; de laatste woningen worden medio oktober opgeleverd.

 

Interesse?

Heeft u interesse in deze huurwoningen en wilt u meer weten? Bezoek dan de Woonbeurs Waalsprong op 8 oktober en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan te kunnen tonen dat u voldoende inkomsten hebt. Vraag bij de verhurende makelaar Hans Janssen Garantiemakelaars na, aan welke voorwaarden u daarvoor moet voldoen. Klik naar de projectsite voor meer informatie.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Hendriks (zondag 01 oktober 2017)

Zou grasg n sociale huurwoning zoals Martin Toonderstraat willen mijn huis is veel te groot en t is prachtig wonen .weet ik daar mn dochter kleine boel woont . Krijg med en sociale urgentie.binnenkort 0633089138

Redactie Waalsprong (woensdag 04 oktober 2017)

@Hendriks, Op zoek naar een sociale huurwoning en kom je in aanmerking voor urgentieregeling? Neem contact op met een woningbouwcorporatie in Nijmegen, zoals Talis (zij bouwen en hebben woningen in Grote Boel) en Portaal.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media