LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Vossenpelssestraat vanaf 4 juni afgesloten ivm werkzaamheden

Donderdag 17 Mei 2018 | reacties 1

Binnenkort wordt gestart met de laatste woningbouwfase op de voormalige kaslocatie aan de Vossenpelssestraat (Plantjevlag). Het bestemmingsplan is inmiddels onherroepelijk en de kavels zijn verkocht. In verband met het bouwrijp maken van deze locatie is de Vossenpelssestraat vanaf 4 juni enige tijd gesloten voor verkeer.

 

Bouwrijp maken

Voordat gestart kan worden met de bouw op de voormalige kaslocatie moeten de percelen bouwrijp worden gemaakt. Dit houdt onder andere in dat de gemeentee het riool moet gaan aanleggen. In de Vossenpelssestraat moet een nieuwe rioolput moeten geplaatst en er moet leidingwerk worden aangepast.

De werkzaamheden starten op maandag 4 juni en duren naar verwachting tot aan de zomervakantie. Gedurende de eerste twee weken van de werkzaamheden wordt een gedeelte van de Vossenpelssestraat en Laauwikstraat afgesloten voor al het verkeer. Er is  dan een omleidingsroute ingesteld.

Als de werkzaamheden voor het bouwrijp maken zijn afgerond kunnen de eigenaren van de percelen starten met de bouw van hun woningen.

 

Meer informatie

Gedetailleerde informatie over de omleiding die wordt ingesteld tijdens de afsluiting van de Vossenpelssestraat vindt u op deze pagina.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

At van Ginkel (woensdag 25 juli 2018)

Nieuwbouw patio bungalow (gelijkvloers woning)

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media