LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Voor het eerst sinds 2008 weer koopappartementen in de Waalsprong

Donderdag 19 Januari 2012 | reacties 0
informatie-appartementen

In het project de Groene Oever worden naast woningen ook 39 prachtige appartementen gerealiseerd. Het zijn de eerste koopappartementen die sinds 2008 in de Waalsprong zullen worden gebouwd.

 

Het project de Groene Oever ligt in een prachtige, groene omgeving. Vanuit de appartementen kijkt u uit over de Lentse Plas of over het dorp Lent. De wijk grenst direct aan de Lentse Plas en de Landschapszone. U stapt straks letterlijk de natuur in voor een ommetje om de plas of voor een fietstocht door park Lingezegen.

 

Er wordt nog hard gewerkt aan het ontwerp van het appartementengebouw, maar de voorlopige versie kunnen we u nu al laten zien. Er zijn vijf verschillende types variërend van 81 tot maar liefst 125 vierkante meter. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een badkamer en 2 of 3 slaapkamers. Daarnaast is er een aparte berging die direct vanuit de keuken bereikbaar is. Bijzonder zijn ook de ruime balkons tot 25 vierkante meter van waar u van het heerlijke uitzicht kunt genieten.

 

Klik hier (pdf) om de ligging van het project, het ontwerp van het gebouw en de plattegronden van de vijf appartementtypes te bekijken. Nog gedetailleerdere informatie vindt u hier (pdf).

 

Meedenken en inschrijven
Eind januari organiseren we een tweede informatie-avond voor de Groene Oever. We bespreken dan de resultaten uit de workshops die tijdens de eerste bijeenkomst in december zijn gehouden. Op die avond is er ook gelegenheid om al uw vragen over de appartementen te stellen. Daarnaast kunt u op dat moment een vrijblijvende reservering maken voor een bouwnummer. Zo weet u zeker dat het appartement van uw keuze beschikbaar blijft tot februari / maart wanneer de officiële inschrijving start!

 

Wilt u de informatie-avond bijwonen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief www.groeneoever.nl/interesse. U ontvangt dan te zijner tijd een uitnodiging voor de bijeenkomst. Én u blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de Groene Oever.
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media