LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Vijf kavels voor zelfbouw aan Vossenpelssestraat binnenkort in verkoop

Maandag 19 April 2021 | reacties 1
schuurwoning-veghel

Op maandag 26 april start de verkoop van vijf kavels voor zelfbouw aan de Vossenpelssestraat. Het gaat om ruime kavels op verschillende plekken. Wonen aan de rand van de stad, met de natuur als uw achtertuin. En dat met alle voorzieningen om de hoek.

 

De kavels liggen op drie verschillende plekken aan de Vossenpelssestraat. Bijzonder aan de kavels is dat ze aan de buitenzijde (de landschapszijde) van de Vossenpelssestraat liggen en daardoor letterlijk een onderdeel van de overgang tussen de stad en land vormen. De kavels zijn uniek gelegen in het groen, met Park Lingezegen en de rivier als uw achtertuin. De grootte van de kavels varieert tussen ca. 898 m² en 1169 m², de prijzen starten bij € 478.100 inclusief btw. Een eerste beschrijving van de kavels is te vinden op onze website.

 

De sfeer in deze hoek van de Waalsprong bestaat uit de combinatie van Vossenpels Zuid (Plantjevlag), de kleinschalige lintbebouwing van de Vossenpelssestraat, het Vitens pompstation (restaurant Stroom) en Fort Lent enerzijds, versus de bepalende en structurerende landschappelijke elementen in de vorm van de Waaldijk met de uiterwaarden, de Kolk van Elferen met het Sprokkelbos en Park Lingezegen.

 

Het ontwerpen van uw droomhuis

U krijgt bij het ontwerp van uw woonhuis veel vrijheid in architectuur. Op deze plek wordt geen standaardwoning verwacht, maar één die specifiek voor u en voor de locatie is ontworpen. De individualiteit van elke woning is het vertrekpunt. Om ervoor te zorgen dat de woning aansluit bij de omgeving zijn een aantal spelregels en randvoorwaarden opgesteld. De belangrijkste spelregels vindt u straks in het kavelpaspoort en worden onderdeel van de verkoopvoorwaarden.

 

Start verkoop op 26 april

Maandag 26 april 2021 rond 12.00 uur start de verkoop. Vanaf dat moment staat per kavel alle gedetailleerde informatie online. U heeft dan alle tijd om u te oriënteren op een kavel die past bij uw woonwens. De inschrijvingsperiode sluit op 10 mei om 17.00 uur.  Vanwege de coronamaatregelen is het uitsluitend mogelijk per e-mail in te schrijven. Toewijzing van de kavels gebeurt bij meerdere geïnteresseerden door middel van loting. Meer details over de verkoopprocedure kunt u vanaf 26 april terugvinden op de projectpagina.

 

Op de website kavels & vastgoed kunt u zich nu al inschrijven om op de hoogte te blijven van nieuw aanbod. U ontvangt dan automatisch een e-mail wanneer de kavels online komen te staan. U kunt via uw persoonlijke pagina uw gegevens wijzigen en  aangeven van welke gebieden of soorten kavels u op de hoogte wil blijven. Let op: u moet uw e-mailadres bevestigen, anders ontvangt u géén updates per mail. De bevestigingsmail kan in uw spam box terecht komen.

 

Kavelwinkel

Normaal gesproken hadden wij u voor meer informatie van harte uitgenodigd om de Kavelwinkel Nijmegen te bezoeken in het Waalsprong informatiecentrum. Vanwege coronamaatregelen is ons informatiecentrum gesloten. U hoeft echter geen informatie te missen! Wij helpen u graag op andere manieren verder:

  • Bel voor meer informatie naar de kavelcoördinator op telefoonnummer 06-31101193 (klik hier voor de bereikbaarheid van de kavelwinkel);
  • Mail naar kavelwinkel@nijmegen.nl;
  • U kunt tevens live chatten met het Waalsprongteam via www.waalsprong.nl.
« Terug naar het overzicht

Reacties

Franklin (donderdag 13 mei 2021)

En dan moet er nog een huis op... Omg wat een prijzen.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media