LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Vijf jaar CWZ Waalsprong in Nijmegen-Noord

Donderdag 22 November 2012 | reacties 0

In de week van 3 december viert CWZ Waalsprong, de buitenpoli van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen-Noord, zijn 5-jarig jubileum. In die vijf jaar heeft die poli zijn bestaansrecht duidelijk bewezen. De bewoners van de regio weten de locatie waar 19 specialismen spreekuur houden én een prikpost huist steeds beter te vinden.


Tevreden
In 2011 noteerde de poli 11 procent meer patiëntbezoeken dan het jaar ervoor. Patiënten blijken heel tevreden over het aanbod en de service. Er is waardering voor de kwaliteit van de geboden zorg en ook het gratis parkeren, de goede bereikbaarheid en de gemoedelijke kleinschaligheid blijven niet onopgemerkt. Zo schreven patiënten bijvoorbeeld ‘Uitstekende service, ben blij met deze mogelijkheden’, ‘Top, wat een snelheid en service!’ en ‘Bijzonder vriendelijk personeel, goede en gratis parkeergelegenheid, lekkere koffie en een hele fijne sfeer. Ik ga voortaan hierheen als het mogelijk is’.


Open Huis
Voor het publiek houdt CWZ Waalsprong van maandag 3 tot en met vrijdag 7 december tussen 8.00 en 17.00 uur Open Huis. Er zijn allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Zoals zelf een keertje bloed prikken, een hartmassage uitvoeren of een gehoortest doen. En uw BMI (gezond gewicht) meten of testen hoe schoon uw handen zijn. Het jubileumprogramma is te vinden op www.cwz.nl/waalsprong. Iedereen is van harte welkom. Koffie/thee en wat lekkers staan klaar.
 

Kinderactiviteit dinsdag 4 december 13.00-16.30 uur
Au. Zwarte Piet heeft een gebroken been. Hij is van het dak gevallen. Wat een pech. Maar gelukkig is CWZ Waalsprong om de hoek. Kinderen mogen op 4 december tussen 13.00 en 16.30 uur op ziekenbezoek komen. Als ze een kleurplaat voor Zwarte Piet meebrengen, wacht er een leuke verrassing.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media