LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Viering start bouw van Nieuwe Buurt

Dinsdag 19 Februari 2019 | reacties 0
zuiderveld-2

Aanstaande woensdag 20 februari viert ontwikkelaar VanWonen samen met haar toekomstige bewoners en projectpartners de start van het project Nieuwe Buurt in Zuiderveld. Wethouder Noël Vergunst luidt de start van de bouw feestelijk in.

 

Binnen het project Nieuwe Buurt worden in totaal 75 woningen gerealiseerd, waarvan 46 koopwoningen en 29 vrije-sector huurwoningen. De bouw van de woningen is in november 2018 al gestart door aannemer Trebbe, maar op dit moment zijn álle woningen in aanbouw.

 

HuurwoningenNieuwe buurt

Voor VanWonen is dit het eerste project met eigen huurwoningen. Deze woningen worden verhuurd via het eigen Woningfonds. Algemeen directeur Alfred Bolks: “Door huurwoningen aan te bieden willen we graag voorzien in de behoefte aan huurwoningen in het middensegment. Zo kunnen we voor nu én in de toekomst een prettige woonomgeving creëren voor mensen. De realisatie van dit eerste huurproject is voor ons een belangrijke mijlpaal.”

 

Oplevering

Naar verwachting worden de eerste huurwoningen in mei 2019 opgeleverd, de eerste koopwoningen worden naar verwachting voor de zomer 2019 opgeleverd. Nieuwe Buurt is het eerste project dat in Zuiderveld wordt opgeleverd aan bewoners, zij zijn dan ook de pioniers van Zuiderveld.

 

Vanaf het najaar van 2018 zijn er in Zuiderveld meerdere projecten in aanbouw. Bent u zelf enthousiast geworden? Er is nu en in de toekomst volop aanbod binnen verschillende projecten in Zuiderveld. Er is ook ruimte voor zelfbouw!

 

Meer informatie:

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media