LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Vier de lente met een speciale aanbieding!

Donderdag 3 April 2014 | reacties 0
lente-actie-2

Oosterdijken, gelegen in het sfeervolle Nijland, heeft een speciale Lente-actie. Koopt u nu een woning binnen één van de fasen van het project, dan heeft u de mogelijkheid een uitbouw van 120 cm te laten realiseren tegen een meerprijs van slechts € 5.995,-
 

U kunt van deze bijzondere aanbieding profiteren gedurende de hele lenteperiode (dus tot 21 juni), maar wees er snel bij; de bouw van de eerste fase start waarschijnlijk nog deze maand! Er zijn verschillende typen hoek- en rijwoningen, met variatie in uitstraling, ligging en prijs.

Interesse in de bijzondere lente-aanbieding? Neem voor meer informatie contact op met de makelaar, of kijk op de projectsite.

 

Open dag

Op 5 april aanstaande kunt u een kijkje nemen op de bouwplaats. Makelaars en ontwikkelaar Reuvers Bouw en Ontwikkeling vertellen u graag meer over de plannen. U bent van harte welkom van 11.00 tot 15.00 uur op de bouwplaats aan de Kruidenstraat in de wijk Oosterhout te Nijmegen.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media