LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Vernieuwd bouwplan ‘De Viersprong’ in verkoop

Woensdag 20 Juni 2012 | reacties 0
links-gekozen

 

Op 23 juni houdt Klok Ontwikkeling een verkoopmanifestatie voor 15 herenhuizen van haar volledig vernieuwde bouwplan ‘De Viersprong’ in Lent. De prijzen van deze bijzondere woningen, waarin wonen en werken gecombineerd kan worden, bedragen van € 197.500 tot € 227.000 vrij op naam.

 

Ruim
Standaard bieden de herenhuizen al een zee aan ruimte en daar kunt u, indien gewenst, nog een hele woonlaag aan toevoegen. De woningen voldoen in alle opzichten aan de woon/werk-wensen van deze tijd. Geen woning is gelijk aan de buitenkant, wat bijdraagt aan een speels en levendig straatbeeld. Daarbij geeft het u de gelegenheid om te kiezen, in de basis zijn er al vijf verschillende woningtypes.

 

Welkom
U bent van harte welkom tussen 11.00 en 14.00 uur in de modelwoning aan de Edith Piafstraat 270 te Lent, vlakbij de beoogde bouwlocatie. De bouw van de 15 herenhuizen start op 9 juli aanstaande, de oplevering wordt medio 2013 verwacht.

 

Meer informatie
Wilt u meer weten over dit woningbouwproject? Kijk dan op de projectsite van Klok Ontwikkeling of neem contact op via e-mail. De makelaar staat u bovendien - na de manifestatie op de 23e - graag te woord in de modelwoning aan Edith Piafstraat 270 op iedere woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media