LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Verkoop woningen op eiland van Laauwik van start

Woensdag 18 Juni 2014 | reacties 0
03-05-2014-type-c-hr

Op zaterdag 21 juni gaat een nieuw woningbouwproject van start: de primeur van het eiland van Laauwik in Lent. Met recht een bijzonder project op een bijzondere locatie.  Het project omvat verschillende typen woningen, van rijwoning tot vrijstaand geschakeld. Er is dan ook voor ieder wat wils in deze nieuwste bouwlocatie van de Waalsprong.


Het totale woningbouwproject bestaat uit circa 50 woningen, waarvan in deze eerste fase er 24 in verkoop gaan. Er zijn 6 hoekwoningen, 3 tussenwoningen, 6 half vrijstaande woningen, 5 familiewoningen en 4 vrijstaand geschakelde woningen. De architect heeft gezorgd voor een fris uiterlijk door de combinatie van baksteen en wit keimwerk. Prijzen variëren van € 167.500 tot € 359.000 v.o.n. Er is dan ook voor ieder wat wils.
 

Eiland
Het eiland van Laauwik is omgeven door een brede watergang en direct grenzend aan de Lentse Plas. Een ruim park maakt het plaatje compleet. Met recht een bijzondere woonlocatie te noemen. Wonen aan het park, wonen aan het water? Het kan beide op het eiland van Laauwik. Het plan biedt aan de buitenzijde unieke locaties voor wonen aan het water. Het ruime park biedt de andere kant van optimaal woongenot: wonen met zicht op een groene, natuurlijke omgeving. Meer weten over het eiland? Klik dan hier om verder te lezen.
 

Start verkoop
Wilt u meer weten over deze woningen en deze nieuwste bouwlocatie in de Waalsprong? Kom dan op zaterdag 21 juni 2014 naar het Wooninformatiecentrum Waalsprong, gevestigd in Thermion, Thermionpark 7 te Lent. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 12.30 uur.  Bent u niet in de gelegenheid? Neem dan contact op met Hans Janssen Garantiemakelaars, telefoon 024 324 4244.

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media