LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Verkoop vrije kavels Vossenpelssestraat is gestart!

Maandag 26 April 2021 | reacties 0
schuurwoning-koezen-architecten-meppel

De verkoop van de vijf vrije kavels aan de Vossenpelssestraat is gestart. Het gaat hier om ruime kavels met veel vrijheid in het ontwerpen van uw eigen droomhuis. Wonen aan de rand van de stad, met de natuur als uw achtertuin. En dat met alle voorzieningen om de hoek.

 

De kavels liggen op drie verschillende plekken aan de Vossenpelssestraat. Bijzonder aan de kavels is dat ze aan de buitenzijde (de landschapszijde) van de Vossenpelssestraat liggen en daardoor letterlijk een onderdeel van de overgang tussen de stad en land vormen. De kavels zijn uniek gelegen in het groen, met Park Lingezegen en de rivier als uw achtertuin. De grootte van de kavels varieert tussen ca. 898 m² en 1169 m², de prijzen starten bij € 478.100 inclusief btw. Klik hier om alle kavels te bekijken.

 

Omgeving Vossenpelssestraat

De sfeer in deze hoek van de Waalsprong bestaat uit de combinatie van Vossenpels Zuid (Plant je Vlag), de kleinschalige lintbebouwing van de Vossenpelssestraat, het Vitens pompstation (restaurant Stroom) en Fort Lent enerzijds, versus de bepalende en structurerende landschappelijke elementen in de vorm van de Waaldijk met de uiterwaarden, de Kolk van Elferen met het Sprokkelbos en Park Lingezegen. Lent kent veel verschillende voorzieningen, waar u als bewoner gebruik van kunt maken. Ze liggen allemaal binnen handbereik. Ook in de directe omgeving van de Vossenpelssestraat zijn verschillende leuke plekjes te bezoeken. Een overzicht van alle voorzieningen in de Waalsprong vindt u hier

 

Inschrijven

Vanwege de coronamaatregelen is het uitsluitend mogelijk om u per e-mail in te schrijven voor de kavel van uw voorkeur. U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier - te vinden op de objectpagina van de website 'kavels en vastgoed' - ingevuld en ondertekend te mailen. Neem ook de bijlage ‘inschrijfprocedure’ goed door, daar wordt de gehele procedure in uitgelegd.  U kunt zich inschrijven tot maandag 10 mei 17.00 uur.

 

Meer weten? Neem dan contact op met de kavelcoördinator.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie






« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media