LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Verkoop tweede fase zelfbouw in Zuiderveld start op 4 mei

Woensdag 29 April 2020 | reacties 0
referentiebeeld-zuiderveld-zelfbouw

Vanaf volgende week start de verkoop van een nieuwe reeks kavels in Zuiderveld. Het gaat om een tweede fase met maar liefst tien nieuwe ruime kavels. Wonen in Zuiderveld betekent ruimte voor modern en hedendaags wonen, met alle voorzieningen om de hoek. En alle kans om uw woning naar eigen ideeën vorm te geven.

 

De kavels in Zuiderveld liggen in het westelijk deel, aan de buitenrand van de wijk. Alle kavels liggen aan de Fritz Langstraat. De kavels zijn uniek gelegen in een besloten groene setting in de overgang naar de Griftdijk met zijn karakteristieke dijkprofiel en boomstructuur. De grootte van de kavels varieert tussen ca. 345 m² en 583 m², de prijzen starten bij € 187.000 inclusief btw. U treft hier een eerste beschrijving aan van de locatie en de beschikbare kavels.

 

Start verkoop op 4 mei

Op 4 mei aanstaande, om circa 12.00 uur, start de verkoop. Vanaf dat moment staat alle gedetailleerde informatie online. U heeft dan alle tijd om u te oriënteren op een kavel die past bij uw woonwens. De inschrijvingsperiode sluit op 18 mei om 17.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen is het uitsluitend mogelijk per e-mail in te schrijven. Toewijzing van de kavels gebeurt bij meerdere geïnteresseerden door middel van loting. Meer details over de procedure van verkoop komt op 4 mei beschikbaar.

 

Kavelwinkel

In normale omstandigheden hadden wij u voor meer informatie van harte uitgenodigd om de Kavelwinkel Nijmegen te bezoeken in ons informatiecentrum. Vanwege corona/covid-19-maatregelen is ons informatiecentrum gesloten. U hoeft echter geen informatie te missen! Wij helpen u graag op een andere manier, en niet minder persoonlijk:

  • Bel voor meer informatie naar de kavelcoördinator op telefoonnummer 024 329 8701 (te bereiken van woensdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur).
  • Mail naar kavelwinkel@nijmegen.nl
  • Tussen 4 en 18 mei kondigen wij bovendien een kavel-spreekuur aan voor de kavels in Zuiderveld; u kunt dan live chatten met het Waalsprongteam via www.waalsprong.nl. Meer informatie hierover volgt bij start verkoop op 4 mei.

Fase 1

In de eerste fase voor zelfbouw in Zuiderveld waren vijf kavels beschikbaar. Daar is nu nog slechts één kavel beschikbaar. Voor meer informatie over deze kavel klikt u hier.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media