LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Verkoop tweede fase van Het Kruidhof in Het Nijland

Donderdag 3 April 2014 | reacties 0
aitotaalcrop

Op de Woonbeurs Nijmegen van 30 maart jongstleden is ontwikkelaar Van Wanrooij gestart met de verkoop van de tweede serie van 8 extra tweekappers in project Het Kruidhof in de kleinschalige wijk Het Nijland in Oosterhout.


Op 14 december 2013 is de verkoop van de eerste fase gestart en al snel bleek plan het Kruidhof een gewild project! De royale woningen met een keuze-plattegrond “voor of achter wonen” vonden gretig hun weg naar de koper. Naar verwachting kan direct na de zomer gestart worden met de bouw!
 

Tweede fase in verkoop

Deze succesvolle verkoop heeft geresulteerd in het versneld in verkoop brengen van nogmaals 8 tweekappers. Heeft u de Woonbeurs gemist? Laat u alsnog informeren door de projectmakelaars over plan het Kruidhof en de veelheid aan keuzemogelijkheden die worden geboden. Prijzen vanaf € 269.500 von! Bekijk het woningaanbod op de projectwebsite.


Kopen zonder grond met Duokoop
Door een woning met Duokoop te kopen bespaar je flink op je maandlasten! Bovendien kun je met Duokoop meer hypotheek krijgen, zodat jouw droomhuis wél binnen handbereik komt. Twijfel je nog of kopen zonder grond iets voor jou is? De nieuwe voorwaarden van Duokoop zijn onder meer goedgekeurd door Stichting Nationale Hypotheek Garantie en bieden je nog meer zekerheid. Ook voor plan het Kruidhof bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van deze nieuwe en veilige manier van kopen. Heb je nog vragen? Laat je uitgebreid informeren door de Duokoop adviseurs. Kijk voor meer informatie op www.bijzonderplan.nl. Prijzen met Duokoop vanaf € 163.250 von.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media