LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Verkoop tweede fase Soetegaerde gestart!

Dinsdag 1 Oktober 2019 | reacties 0
bwnr-84-85

De verkoop van de tweede fase van het project Soetegaerde is gestart. Soetegaerde is een project van ontwikkelaar VanWonen en ligt in de wijk Woenderskamp. Is een patiowoning iets voor jou? Of kies je toch liever voor een tussenwoning? Binnen Soetegaerde vind je het allebei!

 

VanWonen realiseert binnen het project Soetegaerde 109 woningen. Na een succesvolle verkoop van de eerste fase, gaat nu de tweede fase in verkoop met 34 woningen. Er zijn verschillende type woningen: twee-onder-een-kapwoningen, tussenwoningen, hoekwoningen en semi-bungalow woningen. Het zijn ruime woningen met een oppervlakte die varieert tussen 120m² en 169m² en hebben drie of vier kamers. De prijzen variëren tussen € 322.500 en € 554.000 v.o.n. Naar verwachting start de bouw in de zomer van 2020.

 

Binnen het project Soetegaerde worden ook huurwoningen gerealiseerd. Wanneer deze in verhuur gaan is nog niet bekend.

 

Woenderskamp

In Woenderskamp worden circa 600 koop- en huurwoningen gerealiseerd. De bouw van de eerste projecten is gestart. De wijk is gelegen tussen de Oosterhoutsedijk en de Griftdijk, ten zuiden van de bestaande wijken in Oosterhout. In deze wijk staan privacy en een groene, kindvriendelijke omgeving centraal. Woenderskamp ligt dichtbij natuur- en recreatiegebied De Waaijer, maar je bent ook zo in het Hart van de Waalsprong, waar in de toekomst een compleet centrum met diverse winkels, horeca en voorzieningen wordt gerealiseerd.

 

Meer info  

Meer informatie vind je op de website van Soetegaerde. Na aanmelding als geïnteresseerde kun je je inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur. Wees er snel bij want inschrijven kan tot maandag 7 oktober 12.00 uur.

 

soetegaerde 1 patio

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media