LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Verkoop 35 woningen L’ENTrée gestart

Maandag 17 Maart 2014 | reacties 0
jwv2292

De succesvolle woningbouwprojecten Homerun Lent XL en Nieuw-Lent krijgt een vervolg in de vorm van L’ENTrée. Het project bestaat uit 35 uitzonderlijk complete koopwoningen aan de Castiliëstraat/Avilastraat  in Waalsprong Lent. Donderdag 13 maart om 13.00 uur werd het verkoopbord aan de Andalusiëstraat officieel onthuld door wethouder Jan van der Meer. Daarmee geeft hij ook het startsein voor de verkoop van de woningen. Kopers van de woningen kunnen gebruikmaken van een starterslening. 

 

Complete woning

Het bijzondere aan L’ENTrée is dat de woningen uitzonderlijk compleet zijn voor een scherpe prijs. Zo krijgen alle woningen standaard een uitbouw van 1,8 meter met dubbele tuindeuren, een complete hoekkeuken met alle inbouwapparatuur en luxe sanitair van Villeroy & Boch.

 

Ook met starterslening

Het project kenmerkt zich door levendige gevels met sprekende kleuren, karakteristieke dakopbouwen en dakkapellen. Dit geeft elke woning een eigen karakter. De woningen zijn ontworpen door Mullenbers & Mulleners Architecten en worden ontwikkeld en gebouwd door Trebbe. De verkoopprijzen liggen tussen de €188.900 en €194.900 v.o.n. Met de starterslening kan tussen de € 3.000 en € 35.000 extra worden geleend zonder dat de hypotheeklasten hoger worden.

 

Meer informatie

Meer weten? Kijk op www.lentree.nl. Het project is ook te volgen via Facebook.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media