LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Verhuur eengezinswoningen Talis start

Maandag 7 December 2020 | reacties 3
egw-rijtje

Woningcorporatie Talis realiseert in Woenderskamp 31 eengezinswoningen. De bouw is dit najaar gestart en de woningen worden in het voorjaar van 2021 opgeleverd. De verhuur start op maandag 14 december. 

 

Van de 31 woningen zijn er twee rolstoelgeschikt. Deze twee woningen zijn inmiddels toegewezen. De overige 29 woningen worden vanaf maandag 14 december aangeboden op Entree. Twee woningen worden aangeboden door middel van loting (twee aparte advertenties). De overige woningen worden aangeboden aan de hand van meettijd (één advertentie). Alle eengezinswoningen worden verhuurd met een huurprijs van € 633,25. 

 

Naast de eengezinswoningen realiseert Talis in Woenderskamp ook een appartementencomplex met 124 appartementen. De verhuur van de eerste appartementen start ook op maandag 14 december. 

 

Woenderskamp

In Woenderskamp worden circa 600 koop- en huurwoningen gerealiseerd. De wijk ligt tussen de Oosterhoutsedijk en de Griftdijk, ten zuiden van de bestaande wijken in Oosterhout. In deze wijk staan privacy en een groene, kindvriendelijke omgeving centraal. Woenderskamp ligt dichtbij natuur- en recreatiegebied De Waaijer, maar u bent ook zo in het Hart van de Waalsprong, waar in de toekomst een compleet centrum met diverse winkels, horeca en voorzieningen wordt gerealiseerd.

 

Meer weten? 

Bekijk dan de website van Talis

« Terug naar het overzicht

Reacties

sanne seelen (vrijdag 11 december 2020)

Geachte heer/mevrouw, Wij zijn erg geïnteresseerd in dit project en hopen hier dan ook een huurwoning te bemachtigen na onze lange zoektocht. Kunnen jullie ons meer informatie geven over dit project? We horen graag van u! Met vriendelijke groet, Dawid Becmer en Sanne Seelen

Phhendriks (zaterdag 12 december 2020)

Gmorgen ben erg geinteresseerd in n eengezinswoning met 2slk in de Woenderskamp .heb n Lievensloop Indicatie en ben bezig met n MantelzorgUrgentie. Dan zit ik dichter bij mn Dochter mn Mantelzorger.mn huis NU centrum Nijmegen 3etagewoning is veel te groot.en onhandig voor mij.

Redactie Waalsprong (dinsdag 15 december 2020)

Beste Sanne en PH Hendriks, jullie kunnen het beste even contact opnemen met Talis. Zij kunnen met informatie geven over de woningen en over de mantelzorgurgentie. Ga daarvoor naar: https://www.talis.nl/contact/contactgegevens/.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media