LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Veelbelovende verkoop van woningen AM in Lent

Maandag 21 November 2011 | reacties 0
2-1-kapwoningen

AM startte onlangs met de verkoop van 25 woningen in Lent's nieuwste woonwijk Laauwik. De 14 herenhuizen (vanaf € 199.500 v.o.n.), 10 twee-onder-een-kapwoningen (vanaf € 299.500 v.o.n.), en 1 vrijstaand geschakelde woning (voor € 345.000 v.o.n.), zijn aantrekkelijk geprijsd.
 

Kom de woningen alvast eens bekijken!
De twee-onder-een-kap-woningen en de vrijstaand geschakelde woning worden gerealiseerd aan de Castiliëstraat en zijn vergelijkbaar met de Singelwoningen die AM in een eerder fase in Laauwik heeft verkocht en inmiddels in aanbouw heeft genomen. De woningen kennen een vloeroppervlakte van maar liefst 154 m2 en worden met name gekenmerkt door de vele ruimte op zowel de begane grond (de woonkamer is maar liefst 7,56 meter breed) als op de 1e en 2e verdieping. De tuin heeft een mooie diepte van 13 meter.
 

Omdat de vergelijkbare woningen van een eerdere fase reeds in aanbouw zijn, biedt AM geïnteresseerden de gelegenheid deze woningen alvast eens te komen bekijken en de ruimte te ervaren. Op vrijdag 25 november bent u tussen 14 en 16 uur van harte welkom op de bouwlocatie. De makelaars en vertegenwoordigers van de bouwer zullen dan aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.
 

Locatie
U vindt de bouwlocatie aan de Frankrijkstraat. Indien u vanaf de Prins Mauritssingel de Vrouwe Udasingel oprijdt, gaat u bij de eerste rotonde linksaf. Vanaf daar wordt u door middel van wegwijsbordjes verder geholpen.
Klik hier om de exacte locatie van deze woningen in Laauwik te bekijken.
 

Herenhuizen
HerenhuizenDe herenhuizen met een diepe tuin van 11 meter op het zuiden zijn gelegen aan de Salamancastraat, een parallelweg langs de bekende Vrouwe Udasingel en sluiten aan op de reeds aanwezige bebouwing. Door toepassing van diverse kleuren bakstenen en verschillende dakvormen is architect Hans Been er in geslaagd een gevarieerd gevelbeeld te ontwerpen. De woningen met een woonoppervlakte van 123 tot 140 vierkante meter en gelegen op kavels in grootte variërend van 130 tot 222 vierkante meter worden tegen een uiterst scherpe prijs aangeboden.
De woningen onderscheiden zich verder door hun architectuur waarbij gebruik wordt gemaakt van mooie materialen, duurzame oplossingen en karakteristieke kenmerken als bijvoorbeeld dakoverstekken, verspringend metselwerk en grote raampartijen. Voor wat betreft de verwarming van de woningen is gekozen voor een comfortabele vloerverwarming in de zowel de woonkamer als de keuken. Alhoewel de woningen in de basis al uitstekend zijn, worden er talloze mogelijkheden aangeboden de woningen geheel aan de kopers wensen te laten voldoen.
Nabij het huidige voorzieningenhart van Lent en zeer nabij toekomstig te realiseren voorzieningen gelegen, bieden de woningen verrassend veel ruimte, zowel binnen als buiten de woning. De woningen liggen bovendien naast de groene fietsroute van de Visveldsestraat. Zowel de starters als de mensen die groter willen wonen, worden bediend. Voor starters bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de starterslening van de gemeente Nijmegen.
 

Meer informatie
Voor meer informatie kan een bezoek worden gebracht aan laauwik.am.nl. Ook wanneer u niet in de gelegenheid bent om 25 november een bezoek aan de bouwplaats te brengen. De verkoop van de woningen is in handen van Strijbosch Thunnissen Makelaars (024-365 10 10) en Hans Janssen Makelaars (024-324 42 44).
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media