LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Veel belangstelling zelfbouwers voor kavels Kas

Vrijdag 23 Maart 2018 | reacties 0
loting-kavels-kas-22-maart-18

Op donderdag 22 maart zijn onder grote belangstelling de kavels op de voormalige locatie van De Kas in PlantjeVlag verloot. Belangstellenden konden zich inschrijven voor een kavel op een unieke locatie, waar in totaal plek is voor maximaal 14 woningen.

 

Na een oproep over de start verkoop, medio maart, meldden zich maar liefst 46 belangstellenden met een inschrijving. Het bestemmingsplan laat op de voormalige kaslocatie maximaal 14 woningen toe. Er waren twee varianten voor de verdeling van de kavels; naast kavels voor vrijstaande woningen waren ook plekken ingetekend voor mogelijke tweekappers. Potentiële kopers konden dus ook als duobouwers inschrijven.

 

Loting
Notaris Hekkelman verrichtte donderdag de loting onder alle inschrijvers. Direct daarna konden de gelukkigen op door de notaris aangegeven volgorde de kavel van hun keuze aanwijzen. De spanning was voelbaar! Enkelingen moesten teleurgesteld afhaken, omdat zij hun ideale kavel aan hun neus voorbij zagen gaan. Maar diezelfde dag nog waren alle kavels onder optie en verzilverd.

 

Kennismaken
Ondanks de spanning was de sfeer gemoedelijk; tijdens het keuzeproces maakten de toekomstige zelfbouwers al met elkaar kennis en wisselden ideeën en voorkeur uit. Uiteindelijk heeft de verloting en kavelkeuze geleid tot een plan voor tien vrijstaande woningen en één tweekapper.

 

Zelfbouw

Meer weten over zelfbouwen in de Waalsprong? Er zijn nog enkele kavels beschikbaar op andere, bijzondere locaties en ook in de toekomst is nog nieuw aanbod te verwachten. Neem voor meer informatie contact op met de Kavelwinkel Nijmegen, per e-mail of telefonisch op 024 329 8701.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media