LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Uw droomhuis midden in Park Waaijenstein?

Donderdag 6 Oktober 2016 | reacties 0
waaijenstein-zelfbouwlocatie

Wilt u wonen in een karakteristieke buurt met groen om u heen en alle voorzieningen dichtbij? Aan de Van Boetzelaerstraat in de wijk Oosterhout zijn 14 royale kavels beschikbaar, die grotendeels naar uw eigen ideeën zijn vorm te geven. De ligging van de vrije kavels is uniek; het park tot in uw achtertuin!  Maar ook de dijk en de heerlijke uiterwaarden van de Waal vindt u op een steenworp afstand, om heerlijk uit te waaien.

 

Unieke kans, unieke plek

De Waaijer, het natuur- en recreatiegebied in de Waalsprong, loopt als een groene long tussen het stedelijke Lent en dorpse Oosterhout. Het wordt de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur. De Waaijer verbindt de nieuwe wijken in Lent en Oosterhout met park Lingezegen, het regionale park tussen Arnhem en Nijmegen, maar ook met het nieuwe Rivierpark, de Spiegelwaal en de Oosterhoutse Waarden. Park Waaijenstein -  waarin zich de kavels bevinden - is het meest westelijk gelegen deel van De Waaijer. En met het Landgoed Oosterhout van een heuse 21e eeuwse Baron om de hoek geeft dat wel aan dat wonen aan de Van Boetzelaerstraat nog steeds wonen op stand is!

 

Ontwerpen van uw droomhuis

U krijgt bij het ontwerpen van uw woonhuis veel vrijheid in architectuur. Er wordt geen standaardwoning verwacht, maar één die specifiek voor u en voor deze locatie is ontworpen, zodat de woningen aansluiten bij het Landgoed Oosterhout en de parkachtige omgeving van Waaijenstein. De 14 kavels kennen een grootte van circa  660 tot 980 m2 en bieden dus volop ruimte voor uw individuele woonwens. De prijzen variëren van € 300.000  tot € 430.000 vrij op naam.

 

Meer informatie

De verkoop van deze bijzondere kavels start tijdens de Woonbeurs Waalsprong op 8 oktober. Wij vertellen u er graag meer over de mogelijkheden, en natuurlijk ligt een informatiepakket voor u klaar.  Of neem na de woonbeurs contact op met Kavelwinkel Nijmegen, gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, telefoon 024 - 329 8701. 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media