LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Tweede fase Historische Tuin 30 juni in verkoop

Dinsdag 23 Juni 2020 | reacties 0
ext11

De tweede fase van het project Historische Tuin gaat op dinsdag 30 juni in verkoop. Het project wordt ontwikkeld door KlokGroep in samenwerking met BPD, en is gelegen in de moderne, kindvriendelijke woonwijk Woenderskamp.

 

De tweede fase van Historische Tuin bestaat uit parkwoningen en levensloopbestendige woningen. In het binnengebied, waar de woningen aan grenzen, is het gemoedelijk en geborgen wonen. Hier wandel je door het groen over kronkelende paadjes. Het ‘park’ wordt omarmd door de statige herenhuizen die de toegangspoorten tot deze wijk zijn. De woning wordt opgeleverd met volledig ingerichte keuken, sanitair en tegels voor badkamer en toilet en een tuinklaar pakket. De prijzen variëren tussen € 372.500 en € 539.500 v.o.n. Binnen het project Historische Tuin worden in totaal 130 woningen gerealiseerd. Eind april ging de eerste fase al in verkoop. Binnen deze fase zijn nog enkele 4-laagse tussenwoningen en een 4-laagse hoekwoning beschikbaar. Klik hier voor het aanbod.

 

Woenderskamp

In Woenderskamp worden circa 600 koop- en huurwoningen gerealiseerd. De wijk is gelegen tussen de Oosterhoutsedijk en de Griftdijk, ten zuiden van de bestaande wijken in Oosterhout. Het eerste project in de wijk is al opgeleverd, ook zijn er verschillende andere projecten in aanbouw, waaronder basisschool De Boomgaard. In Woenderskamp staan privacy en een groene, kindvriendelijke omgeving centraal. Woenderskamp ligt dichtbij natuur- en recreatiegebied De Waaijer, maar je bent ook zo in het Hart van de Waalsprong, waar in de toekomst een compleet centrum met diverse winkels, horeca en voorzieningen wordt gerealiseerd.

 

Interesse? 

Schrijf je dan nu alvast in voor het woningtype van jouw voorkeur! Alleen dan ontvang je een mail over de start verkoop. De verkoop start op dinsdag 30 juni om precies 17.00 uur. Tot en met dinsdag 7 juli 17.00 uur is het mogelijk om je online in te schrijven. Ontwikkelaars KlokGroep en BPD wijzen vervolgens de woningen toe. Lees hier meer over het gehele verkoopproces of om je in te schrijven.

 

his his 10levensloop his tuinhis 15

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media