LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Tweede en derde fase drijvend wonen in verkoop!

Dinsdag 9 Juni 2020 | reacties 0
0390-aqua-08

Projectonwikkelaar Balance d'eau start de verkoop van de tweede en derde fase van het project drijvend wonen in de Lentse Plas, dat is omgedoopt tot 'De Lentse Kust'. In deze fasen gaat het in totaal om 18 drijvende woningen die in verkoop gaan.  

 

In totaal ontwikkelt Balance d'eau 27 luxe, onder architectuur ontworpen, drijvende woningen aan de westzijde van de Lentse Plas. Ook in de tweede en derde fase worden er verschillende typen woningen aangeboden. De woningen zijn tweelaags en variëren in woonoppervlakte tussen 151m² en 162m². Per woning zijn er verschillende indelingen voor het souterrain mogelijk. De prijzen variëren tussen € 609.000 en € 769.000 v.o.n.

 

Alle woningen hebben weids uitzicht over de Lentse Plas en zijn voorzien van een ruime open keuken, ruime woon- en eetkamer, een eigen parkeerplaats, een beschut terras en inpandige bergingen.fases

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Waaijer

De woningen zijn gelegen in de Lentse Plas, onderdeel van  De Waaijer. De Waaijer loopt als een groene long tussen het stedelijke Lent en het dorpse Oosterhout. De Waaijer wordt een gevarieerd groengebied met water, oevers, strand, bos, recreatiegebied en ruimte om te wonen. Midden in het gebied komen drie grote waterplassen, samen ongeveer 60 ha groot. De Zandse Plas, de Lentse Plas en de Oosterhoutse Plas. Ze zijn een belangrijk onderdeel van het watersysteem van de Waalsprong; het opslaan en natuurlijk zuiveren van het verzamelde regenwater en kwel.

 

Interesse? 

Meer informatie over het project De Lentse Kust vindt u op de projectpagina. Het specifieke woningaanbod kunt u bekijken op Funda. Wilt u meer informatie ontvangen of een optie nemen? Neem dan contact de makelaar

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media