LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Toren LentMark geopend op 2e Pinksterdag

Maandag 18 Mei 2015 | reacties 0
dsc0011

Tijdens het festival ‘Fête de la Nature’ heeft u de gelegenheid een bijzonder kijkje te nemen in LentMark. Kom op 25 mei naar Lent en vier mee in de natuur!

 

LentMark is een toren die gebouwd is door werkloze jongeren met een opleiding in de bouw. Door mee te doen aan dit project, deden ze ervaring op en konden ze beter aansluiting vinden op de arbeidsmarkt. LentMark is momenteel onder beheer bij het NVOB.  De toren staat op een bijzondere plek: op de kop van het eiland van Laauwik, met uitzicht over de Lentse Plas en de nieuwbouw.

 

Open dag 2e Pinksterdag

Op 2e Pinksterdag 25 mei, tussen 13 en 15 uur, bent u van harte welkom in LentMark voor een kijkje vanaf grotere hoogte. De toren is per fiets te bereiken via het Notenlaantje. (Parkeer evt uw auto bij Thermion en loop vervolgens naar het Notenlaantje op het eiland tegenover Thermion).

 

Fête de la Nature

Lees meer over de Open Dag van Lentmark op de evenementenpagina van Fête de la Nature. http://www.fetedelanature.nl/ik-vier-mee/273-lentmark-natuurtoren-open-huis.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media