LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Tijdelijke Aldi opent 20 november!

Donderdag 12 November 2020 | reacties 0
hofvholland-aldi

Vanaf vrijdag 20 november kan je je boodschappen doen in de tijdelijke Aldi in Hof van Holland. Het winkelpand blijft daar staan totdat Aldi de definitieve winkel in Hart van de Waalsprong kan betrekken. Aan het tijdelijke pand is een ruimte gebouwd, die plek biedt aan het Waalsprong Informatiecentrum. 

 

Eind oktober is, als onderdeel van het bouwrijp maken van Hof van Holland, de toegangsweg naar de tijdelijke Aldi geasfalteerd. BAM Infra, de aannemer van deze civiele werkzaamheden doet dat zo duurzaam mogelijk. Vanaf volgende week vrijdag kan je dan ook boodschappen doen in de tijdelijke Aldi. 

 

Waalsprong Informatiecentrum op de nieuwe stek

Ook het Waalsprong Informatiecentrum verhuist van Thermion naar de tijdelijke Aldi in Hof van Holland. We hopen u snel te kunnen ontvangen in ons nieuwe centrum, maar zijn nog afhankelijk van de maatregelen rondom corona. Houd onze berichtgeving over heropening in de gaten, via de site houden wij u op de hoogte wanneer wij u weer persoonlijk kunnen ontvangen op onze nieuwe stek.

 

Andere contactmogelijkheden
Uw vragen hoeven niet te wachten tot we open zijn op onze nieuwe locatie. In plaats van via persoonlijk contact, beantwoorden we uw vragen graag via andere kanalen. Zo kunt u telefonisch, per mail, per chat of bijvoorbeeld op Facebook Messenger contact met ons opnemen. Op deze manier hopen wij toch zoveel mogelijk uw vragen te beantwoorden. De contactmogelijkheden en de tijden waarop wij bereikbaar zijn vindt u op de contactpagina. We hopen u snel te kunnen ontvangen!  

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media