LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Thermion opent deuren voor publiek

Dinsdag 16 Oktober 2012 | reacties 0
img0899

Thermion nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen op haar Publieksdag op 27 oktober. Alle belangstellenden zijn van harte welkom om kennis te maken met het geheel gerenoveerde gebouw en haar gebruikers tussen 14 en 17 uur. Burgemeester Hubert Bruls verricht om 14.00 uur de officiële openingshandeling. De verschillende gebruikers hebben hun praktijk of centrum opengesteld; er is van alles te doen voor jong en oud.

 

 

Thermion
Sinds haar grondige renovatie huisvest Thermion tal van diensten. Het Academisch Gezondheidscentrum, de Jeugdtandarts, het Wooninformatiecentrum Waalsprong en de Ontmoeting (werk- en ontmoetingsplek van Ondernemersnetwerk Nijmegen-Noord) hebben er hun plek gevonden. Vanaf november zal op het dak bovendien een proeftuin van duurzame toepassingen te bezoeken zijn, dat door het Groene Hert wordt ingericht.

 

Een heus vliegtuig en nog veel meer
De verschillende gebruikers van Thermion vieren zaterdag 27 oktober de officiële opening van het gebouw. Die dag kan iedereen vrijblijvend rondkijken. Kom bijvoorbeeld eens kijken naar een heus vliegtuig, dat bij de Jeugdtandarts is gebouwd. Of breng alvast een bezoekje aan de spreekkamer van de dokter. Maak kennis met het werk van een logopedist of bewonder de nieuwe maquette van de Waalsprong. Er is buiten en binnen van alles te doen: volg de Thermionfamilie, waarbij ieder lid van dit bijzondere gezin op een of andere manier gebruik maakt van de voorzieningen binnen Thermion. Kinderen tot 12 jaar worden uitgenodigd om verkleed te komen als dokter, verpleegkundige, tandarts; ze maken kans op leuke prijsjes. Tijdens de opening kunnen kinderen bovendien lootjes ‘verdienen’ met activiteiten bij de verschillende deelnemers van de Publieksdag. Met deze lootjes maken ze kans op één van de twee ballonvaarten die ter ere van deze opening zal plaatsvinden. De dag wordt verder opgeluisterd door demonstraties van Sportschool Fudochi en het Drumcafé uit Lent.

 

De opening van het Thermion is op 27 oktober van 14.00 uur tot 17.00 uur op Thermionpark te Lent. De loting voor de ballonvaart begint om 16.30 uur.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media