LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

The Placemaker maakt dromen waar

Woensdag 17 December 2014 | reacties 0
the-placemaker-logo

Met wie, op welke plek in de Waalsprong en met welke gedeelde voorzieningen wil jij graag wonen? The Placemaker levert een concrete bijdrage aan het realiseren van jouw woondroom.


Er zijn namelijk dromen die werkelijkheid kunnen worden...Bijvoorbeeld door samen iets te ontwikkelen wat je alleen niet zou lukken. En dat kan zelfs ook bij belangrijke zaken als wonen en leven. In de Waalsprong zijn daarvoor enorme kansen aanwezig! The Placemaker brengt mensen met dezelfde dromen en woonwensen bij elkaar om gezamenlijk de nieuwe woonomgeving te ontwikkelen. Wij noemen deze actieve bewoners: “woners”. Samen als woners met jouw  ‘Bouwgroep’ aan de slag! Zonder zorgen, want die neemt The Placemaker over.

 

Co-creatie ontwikkeling
In co-creatie ontwikkelen en wonen kan hiervoor heel vaak een passende invulling zijn. Je ontwikkelt vanuit de Bouwgroep, samen met je toekomstige buren, jouw eigen huis en de omgeving:

  • Een ecologisch zeer duurzame wijk met eigen energievoorziening?
  • Muziek maken in een gedeelde ruimte met extra geluidsisolatie? 
  • Ouderen die de zorg voor elkaar samen oplossen?
  • Een gezamenlijke werkruimte delen met andere ZZP-ers in de wijk?
  • De zorg voor een gehandicapt kind delen met mensen om je heen die eenzelfde zorgvraag in hun gezinsituatie hebben?
  • Op ecologische basis voedsel en dieren houden samen met je buren?
  • Welke woondroom heb jij?

The Placemaker zorgt met ruime ervaring en expertise dat jouw plan een flink stuk verder wordt gebracht. Wij kijken met jou/jullie samen naar de financiële aspecten, de bouwkundige vraagstukken, de vormen van samenwerking en alles wat er nodig is om het te realiseren. En zorgen er daarbij voor dat de risico’s niet bij jou als woner komen te liggen.

Informatiesessie 31 januari 2015
Wij gaan graag met je in gesprek over jouw woondromen. Dat kan nu al 1-op-1, maar je bent ook welkom op onze informele bijeenkomst. Deze vindt plaats in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, op zaterdag 31 januari 2015 van 10.30 tot 12.00 uur.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en inspiratie op onze website. Hier kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief, om automatisch op de hoogte te blijven van nieuws en ontwikkelingen. Of neem contact op The Placemaker via e-mail of telefoonnummer 073-6432102. 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media