LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Te huur in Lent: 19 semi-bungalows in Navarrastraat

Donderdag 20 Februari 2014 | reacties 4
huren-in-lent

Op zaterdag 22 februari presenteert Syntrus Achmea 19 bijzondere semi-bungalows in Lent. Het gaat om luxe, ruime woningen in de Navarrastraat, in de woonbuurt met de Spaanse streeknamen, Lentseveld. Het zijn huurwoningen in de vrije sector, die naar verwachting in mei van dit jaar worden opgeleverd.

 

Ruim en luxe wonen
Het project onderscheidt drie verschillende typen woningen, die zich onderscheiden in ligging, oppervlakte, grootte van de tuin, met of zonder garage en keukenopstelling. De grootte varieert van 119 tot 147 m2. Alle type woningen beschikken over maar liefst twee badkamers en slaapkamers op zowel de begane grond als op de eerste verdieping, en een zolder. Er is ruime keuze in de uitvoering van de woningen. Zo zijn er woningen met veranda aan de voorzijde, enkele woningen beschikken bijvoorbeeld over een garage op eigen terrein. Huurprijzen variëren van € 899 tot € 1125 per maand.  Voor iedereen een woning naar wens!

 

Kijkwoning
Wilt u kennismaken met de locatie? Wilt u zich een beeld vormen van de woningen? Voor dit project wordt een kijkwoning opengesteld, zodat u zich goed kunt oriënteren op uw toekomstige woning.

 

Start verhuur
Tijdens de verhuurmanifestatie kunt u zich uitgebreid laten informeren over alle mogelijkheden en details. Makelaars staan u graag te woord op 22 februari in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, Thermionpark 7 te Lent. Vanaf de Prins Mauritssingel volgt u eenvoudig de borden naar Thermion. U bent van harte welkom van 11 tot 13 uur.

 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op de projectwebsite, of neemt u contact op met de verhurende makelaars, ACM Vastgoed Management (telefoon 024-3820020) en Witjes Makelaars (telefoon 0481-376222).

« Terug naar het overzicht

Reacties

Evelyn Bergman (donderdag 25 februari 2016)

Heel graag wil ik weten of er inmiddels eentje vrij is!? Wij zoeken met spoed zo'n soort woning ivm revalidatie en daardoor verkoop v ons huis. Kunt u ons daaraan helpen?

Ursula Block (maandag 08 augustus 2016)

Geachte heer/ mevrouw, Graag zouden wij willen weten of er nog een semi-bungalow met garage vrij is. Met vriendelike groet, U.E. Block

ASH van LIndert (maandag 08 januari 2018)

Ik zou graag voor zo'n woning in aanmerking komen.MVG Jacqueline van Lindert.

Redactie Waalsprong (dinsdag 09 januari 2018)

Beste Jacqueline, en anderen die al eerder op dit bericht gereageerd hebben. Het bericht dateert uit 2014. De woningen zijn inmiddels uiteraard allemaal verhuurd. U kunt voor beschikbaarheid het beste contact opnemen met de verhurende makelaars van destijds. Hun telefoonnummer staat in het bericht.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media