LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Talis start verhuur appartementen Woenderskamp

Maandag 7 December 2020 | reacties 6
p2019053-woenderskamp-kruispunt-high

Talis realiseert in Woenderskamp 124 appartementen, en de bouw is in volle gang. Binnenkort gaan de eerste appartmenten in verhuur door middel van loting. 

 

De eerste 15 appartementen worden verhuurd via loting. Vanaf maandag 14 december komen er iedere week twee appartementen (per adres in een losse advertentie) op Entree. Talis heeft hiervoor gekozen zodat u zoveel mogelijk kans maakt op een woning, u kunt namelijk maar op twee advertenties per week reageren op Entree. Als u graag op deze mooie plek wilt komen te wonen, kunt u elke week op één of meerdere appartementen reageren. Bij de advertentie vindt u alle info over de woningen. Alle appartementen die via loting worden toegewezen, worden verhuurd met een netto huurprijs van € 633,25.

 

Rectificatie 14 december 2020

Entree is op dit moment bezig de huurprijs- en inkomensgrenzen voor het jaar 2021 aan te passen in de software. Dit betekent dat er nu niet geadverteerd kan worden. Omdat er anders het risico wordt gelopen dat er kandidaten onterecht, als niet passend uit de bus zouden komen. Om dit te voorkomen heeft Talis besloten om vanaf maandag 21 december 2020 wekelijks 2 appartementen via loting te adverteren. In totaal worden er 15 woningen met een oppervlakte van 50 m2 verloot.

 

Een mooie mix

In het nieuwe gebouw komen in totaal 124 appartementen. Talis wil een mooie mix van bewoners hier een plek bieden. Daarom verloten ze een deel van de woningen (met evenveel kans voor iedereen), verhuren ze een deel aan kandidaten jonger dan 28 jaar, komt er een kleinschalige woongroep én verhuren ze ook zoals we dat standaard doen, op basis van meettijd. De verdeling is als volgt:

  • 15 appartementen van 50 m2 via loting (vanaf 14 december op Entree, zoals hierboven vermeld);
  • 50 appartementen van 43 en 50 m2 voor kandidaten tot 28 jaar* in combinatie met meettijd. Huurprijs varieert tussen € 546,24 en € 633,25 (vanaf begin 2021 op Entree);
  • 49 appartementen van 50 en 75 m2 regulier op basis van meettijd (vanaf voorjaar 2021 op Entree);
  • 10 appartementen voor Mindset Wonen (niet op Entree).

Woenderskamp

In  Woenderskamp worden circa 600 koop- en huurwoningen gerealiseerd. De wijk ligt tussen de Oosterhoutsedijk en de Griftdijk, ten zuiden van de bestaande wijken in Oosterhout. In deze wijk staan privacy en een groene, kindvriendelijke omgeving centraal. Woenderskamp ligt dichtbij natuur- en recreatiegebied  De Waaijer, maar u bent ook zo in het  Hart van de Waalsprong, waar in de toekomst een compleet centrum met diverse winkels, horeca en voorzieningen wordt gerealiseerd.

 

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Talis en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de appartementen in Woenderskamp. Inschrijven kan door een mail te sturen naar nieuwbouw@talis.nl. Wilt u meer weten? Bekijk dan de website van Talis

« Terug naar het overzicht

Reacties

Redactie Waalsprong (dinsdag 15 december 2020)

Beste Marja, Jeroen en Brechje, jullie kunnen je aanmelden als geïnteresseerde bij Talis. Dat kan door een mail te sturen naar nieuwbouw@talis.nl, met daarin de verwijzing dat je op zoek bent naar een woning in Woenderskamp. Succes met het vinden van een gepast woning!

Marja de Beijer (zondag 13 december 2020)

Graag wil ik op de hoogte worden gehouden over de huurappartementen van 75m2.

Jeroen Deuning (maandag 14 december 2020)

Graag wil ik op de hoogte worden gehouden over de huurappertementen van 75m2

Brechje (maandag 14 december 2020)

Ik wil heel graag op de hoogte gehouden worden.

Esmee (maandag 01 februari 2021)

Hiermee geef ik mijn belangstelling voor de huur van een appt. aan u door. Ik vind het fijn als ik door u hiervan op de hoogte wordt gehouden. met groeten, Esmee

Redactie Waalsprong (maandag 01 februari 2021)

Inschrijven als geïnteresseerde kan door een mail te sturen naar nieuwbouw@talis.nl, met daarin de verwijzing dat u op zoek bent naar een woning op Woenderskamp. Ook kunt u de website van Entree in de gaten houden voor het actuele aanbod.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media