LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Talis bouwt fase 4 in Grote Boel

Maandag 6 November 2017 | reacties 4
talis-grote-boel-fase-4-foto-2

Begin november startte de bouw van de vierde fase van Talis in Grote Boel. Er komen 42 sociale huurwoningen. De woningen zijn verdeeld over verschillende blokken en verschillende typen. Alle woningen hebben dezelfde uiterlijke kenmerken, met een lichte baksteen en donkergrijze dakpannen. De woningen hebben een modern ontwerp en er zijn speelse accenten te zien in de bakstenen.
 

Talis Grote Boel fase 4 kaart

In totaal komen er 33 eengezinswoningen en 9 boven-benedenwoningen in het noordelijk deel van Grote Boel. Hiervan is een deel kleinere grondgebonden woningen (71 m2). Deze woningen hebben dus ook een lagere huur. Op deze manier zijn ze extra aantrekkelijk voor alleenstaanden of stellen die graag in een huis met tuintje wonen. Naast deze kleinere woningen zijn er ook 16 grotere grondgebonden woningen van 94 m2 met drie slaapkamers en een vaste trap naar de zolder.

 

Inhoud en prijzen
Van de 42 woningen zijn er 16 met een oppervlak van 105 m2 en 3 slaapkamers. De overige 26 zijn wat kleiner en opgesplitst in 17 grondgebonden woningen (75 m2, met 2 slaapkamers) en 9 boven-benedenwoningen. De huurprijs is maximaal € 635,- netto per maand voor de 16 grote woningen, € 592,- netto per maand voor de 26 kleinere (prijspeil 2017).

 

Rolstoelgeschikt

Talis biedt in Grote Boel drie rolstoelgeschikte woningen aan. De woningen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een ruime tuin. De woningen zijn 58,4 m2 en hebben een netto huurprijs van € 597,30 (prijspeil 2018).

De bouw van deze woningen startte begin november. In mei 2018 is de verwachte oplevering.

 

talis Grote Boel fase 4 1 Talis Grote Boel fase 4 3

 

Start verhuur

De verhuur gaat vermoedelijk eind dit jaar van start. Heeft u interesse? Neem contact op met Talis. Bel of mail: 024 352 3911 of welkom@talis.nl. Dan zorgen zij ervoor dat u een seintje krijgt als ze de woningen gaan adverteren op Entree!

 

Sociale huur in Grote Boel
De ontwikkeling van Grote Boel is opgedeeld in meerdere fasen. Fase 1 is eind 2015 opgeleverd en fase 2 begin 2017. Een aantal maanden terug was de oplevering van fase 3. Met de bouw van fase 4 zal Talis 149 woningen verhuren in Grote Boel.

 

Talis is de enige corporatie in de Grote Boel en zorgt daar voor ongeveer 20 procent sociale huur. Kijk voor meer informatie over Talis op www.talis.nl of direct op de projectpagina van fase 4

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Lisanne Houterman (maandag 06 november 2017)

Interesse in de grotere huurwoningen

Redactie Waalsprong (dinsdag 07 november 2017)

@Lisanne Houterman, je kunt contact opnemen met Talis via bovengenoemde contactgegevens om je interesse kenbaar te maken.

sharon moor (vrijdag 05 januari 2018)

hoi volgende week komt de groet boel op zou ik daar aanmerking komen sta bijna 13 jaar ingeschreven met vriendelijke groet sharon moor

Redactie Waalsprong (woensdag 10 januari 2018)

Dag Sharon! Heb je het bericht gezien dat Talis nu woningen in Entree.nu heeft staan, die gebouwd worden in Grote Boel? Je kunt daar je belangstelling kenbaar maken. Het kan alleen via deze formele weg! Succes!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media