LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoopdatum Park Avenue bekend!

Maandag 17 Januari 2022 | reacties 2
artist-impression-park-avenue

Voor het project Park Avenue in Hof van Holland begint het nieuwe jaar goed: KlokWonen kondigt de start verkoopdatum aan. De 78 prachtige woningen gaan donderdag 27 januari om 12.00 uur in verkoop. 

 

Vanaf donderdag 27 januari, 12.00 uur start formeel de verkoop, maar het is op dit moment het al mogelijk om de woning(en) van uw voorkeur door te geven via de projectsite . Doet u dit, dan vergroot u straks na de start verkoop uw kansen bij de woningtoewijzing.

 

Wonen op een prachtige locatie?

Park Avenue wordt gerealiseerd in Hof van Holland en ligt in deze stedelijke, gezellig wijk op een unieke locatie, direct aan het groen. De bestaande kersenboomgaard wordt straks omgetoverd tot een heerlijk stadspark, zodat u er straks heerlijk doorheen kunt wandelen. Ook dicht bij het plan ligt Fort Beneden Lent, omringd door het groen en de (Spiegel)Waal.

U woont straks op loopafstand van nieuwe winkelcentrum, Hart van de Waalsprong. Daarnaast bent u binnen enkele minuten bij het NS-station Nijmegen-Lent.

Er worden diverse soorten woningen gebouwd; Parkvilla’s, Urban villa’s, stadswoningen met en zonder dakterras, singelwoningen en herenhuizen. De prijzen van deze woningen liggen tussen de € 349.000 en € 689.000 v.o.n. Volg de virtuele tour om alvast een beeld te krijgen van het project. 

 

 

Afbeelding: Artist Impression Park Avenue

« Terug naar het overzicht

Reacties

Portia Williams (woensdag 23 maart 2022)

Beste heer/ mevrouw, IK zie verschillende leuke projecten die gerealiseerd gaan worden. Is het mogelijk om mij alvast in te schrijven? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Portia Williams

Redactie Waalsprong (donderdag 31 maart 2022)

Beste Portia, dank voor je belangstelling voor de Waalsprong. Via deze site kondigen we alleen de projecten aan, maar inschrijving op de woningbouw zelf gaat vaak via de projectpagina van de ontwikkelaar, zoals bij Park Avenue via www.parkavenue-nijmegen.nl. (overigens zijn hier alle woningen inmiddels verkocht). Wil je op de hoogte blijven van nieuwe projecten, waarvoor je je kan inschrijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief via www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media