LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop Wonen op de Set

Donderdag 14 Maart 2019 | reacties 0
bwnr-27

Het project 'Wonen op de Set - Take one' gaat in verkoop! Het project wordt gerealiseerd door KlokGroep en ligt in de mooie, elegante wijk Zuiderveld. U bent welkom op 21 maart voor de startmanifestatie in LIV.

 

Het project Wonen op de Set  omvat twee delen, Take one en Take two. Op 21 maart gaat Take one in verkoop. Dit deel bestaat uit 27 woningen; met tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapper en vrijstaande woningen. De prijzen variëren tussen € 315.000 v.o.n. en € 599.500 v.o.n.

 

Zuiderveld
Wonen op de Set ligt in de nieuwe wijk Zuiderveld, de meest noordelijke wijk van de Waalsprong. De naam van het project verwijst naar de straatnamen in Zuiderveld, die vernoemd worden naar wereldwijd vermaarde filmregisseurs. In Zuiderveld worden circa 550 woningen gebouwd, die in verschillende fasen gerealiseerd worden. De eerste woningen zijn al in aanbouw en worden nog voor de zomer opgeleverd. Wie in Zuiderveld komt te wonen heeft alle dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving. Bovendien bereikt u de binnenstad van Nijmegen binnen slechts 20 fietsminuten. Ook is Zuiderveld gelegen dichtbij het park in Grote Boel, waar u straks heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur.

 

Start verkoop

Op 21 maart is er tussen 18.30 uur en 20.30 uur is er een start verkoop evenement in het LIV Woonbelevingscentrum. U bent hier van harte welkom met al uw vragen over Wonen op de Set, Take one. Via uw persoonlijke account kunt u zich nu al aanmelden voor dit evenement. Vanaf 21.00 uur diezelfde avond gaan de woningen online in verkoop. Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op de projectwebsite.

 

 

wonen op de set, take one, zuiderveldwonen op de set, take one, zuiderveld

wonen op de set, take one, zuiderveld

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media