LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop van tweede fase project 'Het Eiland van Laauwik’

Dinsdag 31 Maart 2015 | reacties 3
type-elviana

Na een succesvolle verkoop van de eerste fase komt op 4 april nu ook de tweede fase van project Het Eiland van Laauwik in verkoop. Deze tweede fase bevat 30 woningen in verschillende typen.


Dit project van Zondag en Jansen Bouwontwikkeling is genoemd naar haar bijzondere locatie in Lent. Het Eiland van Laauwik is één van de projecten die gerealiseerd worden op het eiland dat ingesloten ligt tussen de wijk Visveld en de al gerealiseerde woningen in de woonbuurt Laauwik. De watersingel rondom het eiland staat in directe verbinding met de Lentse Plas en biedt een bijzondere, waterrijke woonsfeer. Een groot park op het eiland maakt het plaatje compleet.
 

Tweede fase
De eerste fase omvat verschillende typen woningen en is inmiddels op een enkele woning na succesvol verkocht. In de tweede fase wordt dezelfde lijn in architectuur aangehouden. Er zijn 6 zeer betaalbare woningen te koop vanaf € 172.000. Er zijn daarnaast nog 24 andere woningen in een wat ruimere uitvoering, waarvan de prijs oploopt tot € 249.000 v.o.n..
 

Woonbeurs Nijmegen
Heeft u belangstelling voor deze woningen, dan bent u van harte welkom op de Woonbeurs Nijmegen op 4 april in de Vereeniging te Nijmegen. In de projectstand op het Waalsprongplein ontvangt u uitgebreide documentatie en beantwoorden ontwikkelaar en makelaars met plezier al uw vragen.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Jelle.Gerretsen (woensdag 03 juni 2015)

Ik zou graag willen weten wanneer de nieuwe woningen worden of geleverd en hoe ik en mijn vriendin een van deze huizen kunnen kopen ? Met vriendelijke Groet, Jelle Gerretsen

Redactie Waalsprong (woensdag 03 juni 2015)

Geachte heer Gerretsen, De woningen uit deze 2e fase worden gebouwd, zodra het grootste deel van de woningen verkocht is. U kunt de stand van zaken verkoop bekijken op de site van de betrokken makelaar, Hans Janssen Garantiemakelaars. De link is: http://www.hansjanssennijmegen.nl/nieuwbouw/10757-lent-eiland-van-laauwik-fase-ii-6663-mg-lent/?objectId=10757 Er zijn nog tussen- en hoekwoningen van het type Elviana beschikbaar. Bel gerust met de makelaar voor meer informatie (024 3244244)! En u bent natuurlijk ook van harte welkom in het Wooninformatiecentrum Waalsprong (www.waalsprong.nl/contact). Op 11 juni aanstaande wordt daar zelfs ism Hans Janssen een speciale inloopavond gehouden voor het woningaanbod op het Eiland van Laauwik. We zien u daar graag!

Redactie Waalsprong (woensdag 03 juni 2015)

Voor de volledigheid nog even een link naar de inloopavond op 11 juni aanstaande: http://www.waalsprong.nl/algemeen-nieuws/open-inloopavond-voor-woningbouw-grote-boel-en-eiland-van-laauwik/

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media