LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop van fase 2 Park Lentseveld in Lent!

Maandag 15 April 2013 | reacties 0
fase2-3-2-onder-1-kap-parkzicht

Wegens de succesvolle verkoop van de eerste fase van Park Lentseveld start gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM op donderdag 18 april a.s. met de verkoop van de tweede fase. De tweede fase omvat tweekappers en parkwoningen, deels gelegen aan  het park.

 

Lentseveld
Lentseveld ligt direct tegen de oude dorpskern van Lent aan. Hou je van stedelijk wonen en een dorps karakter, dan zit je hier goed. De binnenstad van Nijmegen ligt binnen handbereik op slechts enkele minuten afstand en de authentieke dorpskern van Lent bereik je ook zo.

 

Park Lentseveld
U kunt het zich bijna niet voorstellen. Alle stedelijke dynamiek binnen handbereik, en toch woont u in een rustige, parkachtige buurt. Aan een straat in een 30 km/u zone. Aan een groot groen park waarin het heerlijk veilig spelen of picknicken is. En tegelijk heeft u voorzieningen als scholen en winkels in de buurt. Bovendien bent u met de auto of trein zó op weg richting Arnhem, Den Bosch de randstad of Duitsland. In alle opzichten een ideale combinatie van rust en levendigheid. Kortom: dé ingrediënten voor een modern leven.

 

Fase 2 – 29 woningen
De bouw van de eerste fase van dit project is inmiddels gestart. In het tweede deel onderscheiden we vier typen woningen, namelijk twee-onder-één-kap woningen en parkwoningen L, L+ en XL. De architectuur is vriendelijk opgezet en door de woningen met de bijzondere gevels krijgt het geheel een statige uitstraling. De woningen liggen voor een deel  aan de Alicantestraat en deels aan het park. De parkligging, het gevarieerde gevelbeeld en de kwaliteit van de openbare ruimte geven de wijk een vriendelijke woonsfeer. Het ontwerp van de woningen is van Geesink  Weusten Architecten uit Arnhem. Prijzen variëren van twee-onder-één-kap woningen voor € 279.000, parkwoningen L en L+ voor € 189.500 en parkwoningen XL voor € 217.500 vrij op naam.

 

Architect
Het architectonische beeld dat is nagestreeft bevat klassieke kwaliteiten vertaald in een eigentijdse vormgeving en detaillering van de architectuur. Beheerste variëteit en eenheid in verscheidenheid zijn belangrijke elementen in de vormgeving. Een plek met een dorpse uitstraling, een groene en vriendelijke sfeer, een plek voor natuurlijk mooi wonen.

 

Start verkoop
U bent van harte welkom op donderdagavond 18 april van 19.30 tot 21.00 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, Thermionpark 7, Lent (Nijmegen). Bent u niet in de gelegenheid bent om de start verkoop te bezoeken?  Haal dan de documentatie vanaf vrijdag 19 april bij de verkopende makelaars Hans Janssen Makelaars of Strijbosch Thunnissen Nieuwbouw. Inschrijven is mogelijk tot woensdag 24 april 12.00 uur. Meer informatie over het project vindt u op www.parklentseveld.nl.


« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media