LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop project Parkwonen Lent

Maandag 30 Maart 2015 | reacties 0
trebbe-parkwonen-eiland-lwk

De verkoop gaat van start van het nieuwbouwproject Parkwonen Lent! Een bijzonder plan dat wordt gerealiseerd tegenover het park, één van de groene parels op Het Eiland van Laauwik. Kom langs op 4 april, tijdens de vierde editie van de Woonbeurs Nijmegen, en ontvang alle informatie over dit project.

 

Het project wordt gebouwd aan de Gilbert Bécaudstraat en bestaat uit 25 ongekend grote woningen met gebruiksoppervlaktes variërend van 148m² tot maar liefst 183m². De drie woningtypes met verschillende steenkleuren en gevelontwerpen zijn gegroepeerd in een waaiervorm en liggen tegenover het park dat omlijnd wordt door oude lindebomen.

 

Royaal én compleet
De woningen in Parkwonen Lent zijn niet alleen royaal qua oppervlakte, maar worden ook zeer compleet opgeleverd. In de woonkamer zorgen de grote tuindeuren met beglazing tot aan de vloer voor een zee van licht in huis. Bovendien biedt het een prachtig uitzicht op het groene park. De keuken is uitgerust met o.a. een inbouwkoelkast, magnetron en vaatwasser. Daarnaast krijgt iedere woning een parkeerplaats op eigen terrein.

 

De eerste en tweede verdieping tellen vier riante slaapkamers en er is genoeg ruimte om een vijfde of zelfs zesde (slaap)kamer te realiseren! Bovendien worden de woningen voorzien van een inloopkast en opgeleverd inclusief luxe badkamer, uitgerust met sanitair van Villeroy & Boch.

 

Opties
Door te kiezen tussen de verschillende opties kan de woning volledig naar eigen wens worden aangepast. Een tweede badkamer en toilet of een kookeiland behoren allemaal tot de mogelijkheden. 

De woningen in Parkwonen Lent zijn beschikbaar vanaf € 226.500 v.o.n.

 

Start verkoop
Op zaterdag 4 april start de verkoop van Parkwonen Lent. Ontwikkelaar en bouwer Trebbe en makelaar Hans Janssen en Hestia Makelaars zijn tijdens Woonbeurs Nijmegen aanwezig om u alles te vertellen over de woningen. Tussen 11:00 en 15:00 uur bent u van harte welkom in ‘De Vereeniging’ aan het Keizer Karelplein te Nijmegen. De toegang is uiteraard gratis. 

 

Bent u nieuwsgierig geworden en kunt u niet langer wachten tot 4 april? Kijk dan op www.parkwonenlent.nl of neem contact op met Hans Janssen Makelaars (024-3244244) of Hestia makelaars & taxateurs (024-3604555).

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media