LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop Nieuw-Lent II

Dinsdag 24 Juni 2014 | reacties 0
14182aifase-1-linkerkantv01

Deze week is de verkoop gestart van het woningbouwproject Nieuw-Lent II. Dit project dat gebouwd wordt in Lentseveld bestaat uit 21 zeer ruime en complete woningen. De woningen liggen aan een rustige brede groenstrook langs de Asturiëstraat met letterlijk alle voorzieningen om de hoek. De woningen van Nieuw Lent II staan op royale diepe percelen met zonnige tuinen op het zuidwesten.

 

Belachelijk groot
De woningen van Nieuw-Lent II zijn standaard 1,2 meter uitgebouwd over alle bouwlagen! Hierdoor merk je meteen dat de woningen op alle verdiepingen een stuk ruimer zijn dan gangbaar is. De woningen beschikken allemaal over een inloopkast en zijn in tegenstelling tot andere projecten standaard voorzien van een vergrote badkamer waar met gemak een douche, ligbad, dubbele wastafel en een toilet in passen. De meeste woningen hebben standaard een 4e slaapkamer op zolder en de mogelijkheid voor een 5e slaapkamer.

 

Uitzonderlijk compleet
De eengezinswoningen zijn opvallend compleet afgewerkt. Zaken die vaak tegen bijbetaling als optie worden aangeboden behoren bij Nieuw-Lent II al tot de standaard uitrusting zoals:
• Gehele woning 1,2m uitgebouwd over alle bouwlagen
• Dubbele tuindeuren met royale zijlichten voor veel daglicht
• Complete hoekkeuken incl. vaatwasser, combimagnetron, koelkast, keramische kookplaat en recirculatiekap
• Villeroy & Boch sanitair, luxe wandtegels, hardglazen douchescherm
• Inloopkast ter plaatse van hoofdslaapkamer
• Zolderindeling met 4e slaapkamer en dakraam bij nagenoeg alle woningen
• Aansluitpunt op zolder voor wasmachine en wasdroger
• Stopcontacten met USB aansluiting
• Buitenkraan

 

Warme uitstraling
De woningen hebben een jaren dertig architectuur die zich kenmerkt door grote dakoverstekken en gevels met gebakken handvormstenen in warme kleuren met subtiele accenten. De verspringende gevellijn versterkt het kleinschalige karakter van het project.

 

Geïnteresseerd?
De verkoopprijzen van de eerste fase beginnen bij € 211.000,- v.o.n. Een starterslening is mogelijk. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met de verkopende makelaars Hans Janssen Makelaars (telefoon 024-3244244) of Hestia makelaars & taxateurs (telefoon 024-3604555). U kunt zich ook inschrijven op www.nieuw-lent2.nl en het project volgen via Facebook.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media