LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop Mauritskwartier fase 2

Dinsdag 15 November 2011 | reacties 0
14161-bfa-nijmegen-laauwik-type-43-125dpi

In juni is Bouwfonds in verkoop gegaan met het Mauritskwartier fase I (59 woningen), en nu volgt reeds fase 2. De start verkoop vindt plaats op woensdag 23 november in het Wooninformatiecentrum Waalsprong aan de Griftdijk Noord 4a, van 18.00-20.00 uur.


Het Mauritskwartier in de nieuwe woonbuurt Lentseveld is een goed voorbeeld van de grote variëteit aan woningen in de Waalsprong. Hier worden woningen gebouwd voor zowel starters en jonge gezinnen als voor oudere stellen. Appartementen, maisonettes, eengezinswoningen en (half) vrijstaande woningen; je vindt het hier allemaal. hoekwoning type BrusselVoor ieder wat wils dus, en dat op twee kilometer van de Nijmeegse binnenstad en met prima voorzieningen in de buurt.


In de tweede fase van het Mauritskwartier worden 24 woningen gerealiseerd, waarvan 16 eengezinswoningen, 4 hoekwoningen en 4 vrijstaande woningen. De kaveloppervlakte loopt uiteen van 132 m2 tot 277 m2 en de vanaf-prijzen variëren van € 197.500 v.o.n. tot € 375.000 v.o.n.

 

Geïnteresseerd? Kom langs op 23 november!

Meer informatie vindt u ook op www.mauritskwartier.nl


vogelvlucht Mauritskwartier Bouwfonds Lentseveld

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media