LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop De Stadstuin

Dinsdag 27 November 2018 | reacties 4
bwnr102tm105waalsprong-exterieur-cam-lance-002

Op woensdag 28 november is van 18.30 uur tot 20.30 uur het start verkoop evenement voor het project De Stadstuin bij LIV Woonbelevingscentrum. Op deze avond kunt u langskomen voor al uw vragen over De Stadstuin. De brochure is vanaf 28 november beschikbaar. Via het invulformulier op de website kunt u alvast een gedrukte versie van de brochure aanvragen. Deze brochure wordt dan tijdens het start verkoop evenement uitgereikt.


 

Na afloop van het start verkoop evenement, wordt op de website van De Stadstuin vanaf 21.00 uur de online inschrijvingsmogelijkheid geopend. Alleen via het online invullen van dit formulier kunt u in aanmerking komen voor een woning. Dus nadat u op uw gemak de brochure hebt doorgenomen, is het mogelijk om u tot 6 december 23.59 uur in te schrijven voor uw favoriete bouwnummer(s). 

 

Met behulp van de woonconfigurator kunt u zelf uw woning samenstellen. Door deze tool kunt u precies zien wat er mogelijk is met de woning en wat de kosten hiervan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw, dakkapel of misschien wel openslaande tuindeuren.

 

De Stadstuin ligt in de nieuwe woonbuurt Woenderskamp. Dit is de eerste woonbuurt die in het kader van de ontwikkelingen 'Hof van Holland en omgeving' wordt gerealiseerd.

De Stadstuin bestaat uit een binnen- en buitenring met beide een eigen unieke stijl. Toch vormt het samen één mooi geheel. In de binnenring komen 37 koopwoningen die zijn vormgegeven met een moderne uitstraling. De 55 koopwoningen in de buitenring zijn ontwikkeld in een stedelijke stijl.

 

buitenring stadstuinvrijstaand stadstuin

« Terug naar het overzicht

Reacties

André & Wilma Smeeman (dinsdag 27 november 2018)

Komen er geen appartementen in Nijmegen Noord - Lent?

Anita (dinsdag 27 november 2018)

Ik schrik enorm van de prijzen; welgeteld 10 betaalbare woningen! En wederom: geen betaalbare appartementen voor senioren

Redactie Waalsprong (woensdag 28 november 2018)

Beste André en Wilma, er komen zéker appartementen. Je kunt ze straks in verschillende maten en vormen vinden in bijvoorbeeld het nieuwe Hart van de Waalsprong, in de omgeving ervan, straks in de dijkzone, en ook in park Waaijenstein, een project dat op korte termijn in verkoop gaat. Via de nieuwsbrief van de Waalsprong houden we je op de hoogte!

Redactie Waalsprong (woensdag 28 november 2018)

Beste Anita, dit project van Klok kent inderdaad een beperkt aantal woningen in de startersklasse. Later komen in de omgeving van dit project nog sociale huurwoningen. Straks komen er zuidelijker van de wijk Woenderskamp, in Hof van Holland aan in de dijkzone ook woningen en appartementen in andere prijscategorieën. En binnenkort komt het appartementencomplex in park Waaijenstein in verkoop. Bezoek de woonbeurs op 15 december, daar hoor je meer over dit project, of kijk nu al op www.parkwaaijenstein.nl.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media