LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop De Bongerd in Het Nijland

Dinsdag 10 November 2015 | reacties 0
de-bongerd-groot

Op één van de laatst beschikbare kavels aan de Kruidenstraat in Het Nijland ontwikkelt Jan Oosterhout vier vrijstaande woningen. De woningen worden samen met de toekomstige bewoners aangepast aan hun woonwensen.
 

Groen, water en ruimte spelen in Het Nijland een belangrijke rol. De wijk ligt met het ‘gezicht’ naar de stad en met de Betuwe letterlijk in de achtertuin. De Bongerd is een verwijzing naar de vele fruitboomgaarden die het gebied rijk is. Iedere woning is uniek: ook de namen zijn weer een verwijzing naar fruitbomen.

Tijdloze vormgeving

De vrijstaande woningen zijn gelegen aan een dwarsweg zonder doorgaand autoverkeer. De woningen hebben allen kavels van ruim 400 m2 met een ruime oprit van 4 meter breed, waar twee auto’s op eigen terrein kunnen worden geparkeerd. De woningen hebben een ruime zij- en achtertuin, die bereikbaar is via dubbele openslaande deuren. De woningen zijn tijdloos vormgegeven met de kenmerken van de Betuwse bouwstijl.
 

Compleet woonprogramma
De woningen zijn standaard voorzien van een ruime berging van 3,90x4,30 m inwendig, over de volle breedte van de oprit. Zonder meerprijs kan dit worden omgezet naar een garage van 3,0x5,0 m. Natuurlijk is het ook mogelijk om de bestaande berging te vergroten tot een extra brede garage of de ruimte te isoleren en deels bij de woning te betrekken.

De basisindeling omvat een compleet woonprogramma inclusief sanitair en tegelwerk. Natuurlijk is het mogelijk om de indeling van de woning aan te passen of uit breiden met een erker, uitbouw, grotere garage, zolderindeling.

 

Start verkoop
Op de woonbeurs vindt u meer informatie en prijzen over dit nieuwe project. Of kijk alvast eens op de projectsite.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media