LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop 'Bliek' in Hart van de Waalsprong

Donderdag 14 Oktober 2021 | reacties 4
blok-b-bouwnr-3841

In het Hart van de Waalsprong, het nieuwe centrumgebied dat wordt gerealiseerd in Hof van Holland, worden circa 500 woningen gerealiseerd. Het project is opgedeeld in verschillende blokken, die gefaseerd gebouwd worden. De 8 woningen in blok 'Bliek' gaan vanaf 14 oktober in verkoop. Wees er snel bij, want u moet uw keuze al direct ná het weekend hebben aangegeven bij de ontwikkelaar. 

 

De koopwoningen in Bliek liggen aan weerszijden van het te realiseren parkeerhuis. Er komen drie woningtypen voor die in basis allemaal gelijk zijn. Voor deze stadswoningen geldt: 'Koken, werken, slapen, vergaderen en borrelen. In deze stadswoningen kan het allemaal'. Binnen beschikt u over veel vierkante meters. En op het dak van de woning heeft u uw eigen terras met uniek uizicht over de wijk. Het grootste verschil in de woningtypen zit in het tweede terras op de eerste verdieping bij Stadswoning 2 en de schuine gevel bij Stadswoning 3 die zorgt voor een andere uitstraling en vorm van de binnen- en buitenruimtes. Voor elke woning bestaat de mogelijkheid een abonnement voor in ieder geval één parkeerplaats in de parkeergarage van Bliek af te nemen. De woningen variëren in prijs tussen € 319.000 v.o.n. tot € 337.500 v.o.n. 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten? Klik dan verder naar de de digitale brochure van Bliek en lees meer op de projectsite Hart van de Waalsprong. De inschrijving op de verkoop sluit aanstaande maandag, 18 oktober, om 17.00 uur. Wilt u meer weten over de ontwikkelingen in de omgeving van deze woningen? Lees dan verder op deze pagina

 

Bliek, in Hof van Holland

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

ChengYu (donderdag 14 oktober 2021)

Wij willen graag in aanmerking komen indien mogelijk. Mvg

Redactie Waalsprong (maandag 18 oktober 2021)

Beste ChengYu, meld je svp aan via de projectsite van de projectontwikkelaar: https://tinyurl.com/54eh4cr2

ChengYu (zaterdag 23 oktober 2021)

Wij willen graag in aanmerking komen indien mogelijk. Mvg

ChengYu (zaterdag 23 oktober 2021)

Wij willen graag in aanmerking komen indien mogelijk. Mvg

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media