LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop 78 luxe appartementen LOYD (Dijkzone)

Donderdag 1 April 2021 | reacties 0
loyd-torens-2

Op donderdag 8 april start KlokGroep met de verkoop van 78 luxe appartementen in het project LOYD. De appartementen liggen ten oosten van Fort Beneden Lent in de dijkzone. 

De appartementen zijn verdeeld over 3 woongebouwen: Robie House, Fallingwater en Guggenheim. Deze namen zijn, net als de projectnaam zelf, een knipoog naar de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright. Verschillende karakteristieke eigenschappen in de architectuur van Lloyd Wright – zoals lange horizontale belijning en trapsgewijze verspringingen – zijn ook terug te zien in het ontwerp van LOYD.


Architectuur en landschap komen samen

Kenmerkend aan LOYD is de wijze waarop architectuur en landschap samenkomen. De natuurlijke gevelmaterialen sluiten aan bij de omliggende natuur, de binnentuin zorgt ervoor dat het landschap op een natuurlijke wijze wordt voortgezet en de grote raampartijen en balkons van de appartementen versterken de verbinding tussen binnen en buiten. Ook heeft LOYD een natuurinclusief karakter, wat inhoudt dat het bijdraagt aan de lokale biodiversiteit en natuurwaarden. Zo komen er nestelgelegenheden voor diverse vogels en de dwergvleermuis.


Weids uitzicht

Mede door de ligging op een terp van circa 3 meter strekt het uitzicht vanuit de appartementen – afhankelijk van de locatie in de gebouwen – tot over de Waal, het historische centrum van Nijmegen, de naastgelegen boomgaard, Fort Beneden-Lent of de binnentuin. Bewoners en bezoekers kunnen parkeren uit het zicht, in de ondergrondse parkeergarage die zich in de terp bevindt.

 

Digitaal inschrijven
De 78 appartementen van LOYD – met oppervlaktes variërend van 80 m2 tot penthouses van 232 m2 – gaan op donderdag 8 april om 12.00 uur in verkoop. De prijzen variëren van circa € 350.000,- tot € 1.200.000,-. Alle verkoopinformatie is vanaf 8 april te vinden op www.loyd-nijmegen.nl. Inschrijven op een appartement kan digitaal, door het aanmaken van een persoonlijk account via account.loyd-nijmegen.nl. De inschrijftermijn loopt tot en met zondag 18 april. Vervolgens vindt de toewijzing van de appartementen plaats en worden inschrijvers binnen enkele dagen via de verkopend makelaar (Hans Janssen) geïnformeerd over de toewijzing.


Samenwerkende partners

KlokGroep werkt bij LOYD samen met verschillende partijen voor een optimaal eindresultaat. EGM architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de 3 woongebouwen. Felixx Landscape Architects & Planners heeft de binnentuin ontworpen, met een diversiteit aan planten en vruchtdragende bomen. Door Bob Romijnders Architectuur & Interieur zijn de penthouses ontworpen en is meegedacht bij de indeling van de andere appartementen. VIAC adviseurs en Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau hebben advies geleverd op constructief en bouwtechnisch vlak.

 

 

LOYD dijkzone

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media