LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop 26 ruime woningen Homerun Lent XL

Vrijdag 27 September 2013 | reacties 0
13205aistandpunt2overdag-v02

Het succesvolle woningbouwproject Homerun Lent (Andalusiëstraat) krijgt een vervolg in de vorm van Homerun Lent XL. Het project bestaat uit 26 ruime en veelzijdige woningen, vergelijkbaar met Homerun Lent maar dan duidelijk groter. Vrijdag 27 september is het verkoopbord aan de Andalusiëstraat officieel onthuld door wethouder Jan van der Meer. Daarmee heeft hij het startsein gegeven voor de verkoop van Homerun Lent XL.

 

Flexibel

Het bijzondere aan Homerun Lent XL is de flexibiliteit in de indeling van de eerste en tweede verdieping. Toekomstige bewoners kunnen kiezen uit 2, 3, 4, 5 of zelfs 6 slaapkamers. Opmerkelijk is ook de royale hoekkeuken, geen optie maar standaard inbegrepen in de woning. Verder zijn diverse opties mogelijk als openslaande tuindeuren of schuifdeuren, een uitgebouwde woonkamer of een extra grote badkamer.

 

Starterslening

Het project kenmerkt zich net als Homerun Lent door levendige gevels met sprekende kleuren. Dit geeft elke woning een eigen karakter. De woningen zijn ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten en worden ontwikkeld en gebouwd door Trebbe. De woningen zijn te koop vanaf € 169.900 v.o.n.  Kopers van de woningen kunnen gebruikmaken van een starterslening. Met de starterslening kan tussen de € 3.000 en € 35.000 extra worden geleend zonder dat de hypotheeklasten hoger worden.

 

Meer weten? 

Kijk op www.homerunlentxl.nl of neem contact op met Hans Janssen Makelaars (024-3244244) of Hestia makelaars & taxateurs (024-3604555). Het project is ook te volgen via Facebook (Homerun Lent XL) en Twitter (@HomerunLentXL).

 

 

Foto bouwbord: Jan Willem de Venster

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media