LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop 25 woningen in Lent

Maandag 12 September 2011 | reacties 0
castiliestraat-def-5-7-11

Op zaterdag 17 september aanstaande start AM met de verkoop van 25 aantrekkelijke ruime luxe 2-onder-een kap en statige herenhuizen in de nieuwste woonwijk in Lent, Laauwik. Het gaat om 14 herenhuizen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaand geschakelde woning variërend in prijs van € 199.500 tot € 345.000 v.o.n.

 

Herenhuizen
De herenhuizen worden gebouwd aan de Salamancastraat, een parallelweg langs de bekende Vrouwe Udasingel en sluiten aan op de reeds aanwezige bebouwing. Ze krijgen een diepe tuin van 11 meter op het zuiden. Door toepassing van diverse kleuren bakstenen en verschillende dakvormen is architect Hans Been er in geslaagd een gevarieerd gevelbeeld te ontwerpen. De woningen met een woonoppervlakte van 123 tot 140ierkante meter en gelegen op kavels in grootte variërend van 130 tot 222 vierkante meter worden tegen een uiterst scherpe prijs aangeboden.

 

De twee-onder-een-kap-woningen en de vrijstaand geschakelde woning
Deze woningen worden gerealiseerd aan de Castiliëstraat en zijn vergelijkbaar met de Singelwoningen die AM in een eerder fase in Laauwik heeft verkocht en inmiddels in aanbouw heeft genomen. De woningen hebben een vloeroppervlakte van maar liefst 154 m2 en worden met name gekenmerkt door de vele ruimte op zowel de begane grond als op de eerste en tweede verdieping. De tuin heeft een mooie diepte van 13 meter.

 

Architectuur
De woningen onderscheiden zich verder door hun architectuur waarbij gebruik wordt gemaakt van mooie materialen, duurzame oplossingen en karakteristieke kenmerken als bijvoorbeeld dakoverstekken, verspringend metselwerk en grote raampartijen. Voor wat betreft de verwarming van de woningen is gekozen voor een comfortabele vloerverwarming in de zowel de woonkamer als de keuken. Er worden talloze mogelijkheden aangeboden de woningen geheel aan de kopers wensen te laten voldoen.

 

Lent
Nabij het huidige voorzieningenhart van Lent en zeer nabij toekomstig te realiseren voorzieningen gelegen, bieden de woningen verrassend veel ruimte, zowel binnen als buiten de woning. De woningen liggen bovendien naast de groene fietsroute van de Visveldsestraat. Zowel de starters als de mensen die groter willen wonen, worden bediend. Voor starters bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de starterslening van de gemeente Nijmegen.

 

Start verkoop
De start verkoop vindt zaterdag 17 september 2011 plaats van 11.00 tot 13.00 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong aan de Griftdijk Noord 4 in Lent (nabij NS-station Nijmegen-Lent). Voor meer informatie over het project kunt u hier terecht. Bent u niet in de gelegenheid de verkoopmanifestatie te bezoeken? Neem dan contact op met Strijbosch Thunnissen Makelaars (024-365 10 10) of Hans Janssen Makelaars (024-324 42 44).


 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media