LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop: 16 eengezinswoningen Castillo in Lent

Woensdag 21 Mei 2014 | reacties 0
voorgevel-def-small

In de wijk Lentseveld is weer nieuw woningaanbod beschikbaar. In het project Castillo worden 16 royale eengezinswoningen gerealiseerd met een prijs vanaf  € 178.500 v.o.n.  Ze staan op ruime kavels, met diepe achtertuinen tot wel 15 meter diep. Koopt u voor de eerste keer een woning, dan komt u met deze woning wellicht in aanmerking voor een starterslening van de gemeente Nijmegen. De bouw is al gestart, oplevering wordt begin 2015 verwacht.

 

De woningen liggen in de wijk Lentseveld, waar de omliggende bebouwing grotendeels al gerealiseerd is. De nieuwe supermarkt Jan Linders, scholen en andere voorzieningen bevinden zich op loop- of fietsafstand van uw toekomstige woning. De woningen zijn ontworpen door Bulkens Architecten en kenmerken zich door een frisse baksteenarchitectuur met een tijdloze kwaliteit. Klassieke elementen zoals overstekken en spekbanden worden gecombineerd met onderhoudsarme materialen en modern wooncomfort. Erkers, luifels en gedraaide kappen worden gebruikt om iedere woning individueel herkenbaar te maken. De woningen hebben een stedelijke voortuin met een haag. De diepe achtertuinen worden standaard voorzien van een terras en een looppad naar de houten buitenberging.

 

Start verkoop
U bent van harte welkom op de start verkoop op zaterdag 24 mei in het Wooninformatiecentrum Waalsprong in Thermion in Lent. Ontwikkelaar Van Wijk en de makelaars staan tussen 10.30 en 12.00 uur voor u klaar om alles over het project te vertellen. Of neem contact op met makelaar Hans Janssen of Strijbosch Thunissen voor meer informatie.

 

 
 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media