LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verhuur van appartementen in Toledostraat, Lent

Maandag 5 Augustus 2013 | reacties 3
urbanvilla-voorkl

Talis realiseert een Urban Villa met 22 sociale huurwoningen aan de Toledostraat in de wijk Lentseveld. Voor de Urban Villa wordt een fraai, groen park aangelegd. In de villa komen 22 appartementen met een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een balkon. Talis heeft het project gekocht van AM Vastgoedontwikkeling. AM realiseert hier ook de eengezinswoningen aan het park, bestaande uit koop- en vrije sectorhuurwoningen (niet van Talis).


Ligging

Het gebouw is gelegen tegen de rand van het oude dorp Lent, op loopafstand van het NS station Nijmegen-Lent. Uw dagelijkse boodschappen kunt u straks doen in de nieuwe supermarkt, in aanbouw aan de Vrouwe Udasingel.


22 appartementen

Van de 22 appartementen komen 19 appartementen in aanmerking voor huurtoeslag, ze hebben een huurprijs van € 657,02 per maand excl. servicekosten. Drie  appartementen hebben een huurprijs van € 682,01 per maand excl. servicekosten, huurtoeslag is hier niet mogelijk.De 22 appartementen hebben een gemiddelde gebruiksoppervlakte van 80 m2, met een ruime woonkamer met open keuken (circa 28 m2 tot circa 43 m2), twee slaapkamers (circa 9 m2 en circa 15 m2), een badkamer met douche en wastafel, een berging en een balkon (5m2) of terras (5m2 tot 10m2). Ook is voor elke woning een eigen berging op de begane grond. De woningen zijn rollatortoegankelijk. Parkeren is mogelijk op het naastgelegen openbare parkeerterrein.

 

Meer informatie

De woningen worden in augustus aangeboden via entree.nu. Heeft u belangstelling en wilt u meer weten? Kijk dan op de projectsite van Talis voor meer informatie. U kunt zich daar ook inschrijven zodat u op de hoogte wordt gehouden van de publicatie in Entree. Wilt u meer weten over de overige woningen aan het park? Kijk dan op de projectsite van AM.

 

 

----------------------------------

Let op:

Toevoeging: de woningen zijn op moment van schrijven van deze toevoeging (3 september) nog niet aangeboden in Entree. Schrijf u in op de projectsite om op de hoogte te blijven.

« Terug naar het overzicht

Reacties

David (donderdag 08 augustus 2013)

Marketing is leuk, maar een flat (of appartement, vind ik ook prima als het dan toch duur moet klinken) is nooit en te nimmer een villa! Zag laatst ook al een bord voor een appartementencomplex in Elst langs de A325 staan. Daarop werd dezelfde term gebruikt. We hebben er hard om moeten lachen.

Redactie waalsprong.nl (maandag 12 augustus 2013)

@David: de term Urban Villa is een moderne term voor een appartementengebouw. Het gaat dus niet om de individuele woningen daarbinnen, maar om het gebouw waarin deze appartementen zich bevinden. Het is Engels, en een chique term inderdaad, maar het belangrijkste is dat het een gebouw is dat met zorg ontworpen is zodat het er prettig wonen is!

Sandra (donderdag 24 oktober 2013)

Is er al bekend wanneer de appartementen worden aangeboden op entree?

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media