LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verhuur in Lent: Mauritskwartier

Donderdag 17 Januari 2013 | reacties 2
mauritskwacmhuur

ACM Vastgoedmanagement biedt 33 woningen aan voor verhuur. Deze ruime en luxe eengezinswoningen worden gerealiseerd in Lentseveld in Lent. De woningen liggen aan de Navarrastraat, Córdobastraat en Aragónstraat; de buurt kenmerkt zich een grote variëteit, een gunstige ligging en prima voorzieningen als winkels, diverse scholen en sportaccommodaties. Het Mauritskwartier is zowel per auto, fiets als openbaar vervoer goed te bereiken.

 

Gemakken

De woningen zijn van alle gemakken voorzien zoals een ruime woonkamer met openslaande deuren naar zonnige tuin, een luxe keuken met composiet aanrechtblad en compleet voorzien van inbouwapparatuur te weten; vaatwasser, keramische kookplaat, combimagnetron, afzuigkap en koel-/vriescombinatie, een moderne, volledig betegelde, badkamer met douche, wastafel en toilet, drie ruime slaapkamers en een grote tweede verdieping met mogelijkheid voor extra kamers. De woningen hebben een huurprijs vanaf € 830 per maand en de oplevering staat gepland voor het 2e kwartaal van dit jaar.
 

Bent u geinteresseerd? U bent van harte welkom bij de Kick off op 26 januari van 11.00 tot 13.00 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong!

Het Wooninformatiecentrum Waalsprong is gevestigd in Thermion in Lent, een complex in het hart van de Waalsprong. Het adres is Thermionpark 7, 6663 MM Lent. Dit project wordt collegiaal aangeboden met Witjes Makelaars, Dorpsstraat 1 in Elst.

« Terug naar het overzicht

Reacties

sara (maandag 21 januari 2013)

En vanaf welke prijs gaan deze woningen?

Milla (maandag 21 januari 2013)

@Sara, De woningen hebben een huurprijs vanaf € 830 per maand en de oplevering staat gepland voor het 2e kwartaal van dit jaar.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media