LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verhuur boogwoningen succesvol!

Dinsdag 31 Juli 2012 | reacties 0
impressie-laauwiktype-boogwoning-300dpi

In Lent, plan Laauwik, is ACM Vastgoed Management gestart met de verhuur van de 22 luxe boogwoningen.

 

Deze hoogwaardig afgewerkte boogwoningen zijn rustig gelegen aan de zuidwestzijde van het plan aan een groene autoluwe laan. De woningen kenmerken zich door een ruime tuingerichte woonkamer met grote lichtinval door raampartijen die doorlopen tot de vloer. De luxe open keuken aan de voorzijde van de woning, is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur (vaatwasser, magnetron-ovencombinatie ). De vloerverwarming biedt u extra comfort. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer die ruimte biedt aan een ligbad en aparte douchehoek, voorzien van natuurlijke- en mechanische ventilatie. Via de vaste trap bereikt u de zolder. Bij enkele woningen is hier een vierde slaapkamer met veel lichtinval gerealiseerd. De achtertuinen van 5,4 bij 10,4 meter zijn toegankelijk via de openslaande tuindeur en tevens komt er een achterpad waaraan ook de houten berging grenst. De tuinen worden voorzien van houten schuttingen en een fraai aangelegd terras.

 

Huurprijzen vanaf ca €880,- tot €925,- per maand.
Woonoppervlakte van 126 m² tot 136 m².

 

De start verhuur van de boogwoningen verloopt succesvol. Inmiddels heeft ACM Vastgoed Management aan de eerste nieuwe huurders al een optie op een boogwoning kunnen verlenen. Vanaf eind september zullen de boogwoningen opgeleverd worden.

 

Bent u ook geïnteresseerd in de boogwoningen? Neem dan een kijkje op de website www.boogwoningen.nl.

 

Voor meer informatie over de huurvoorwaarden en de actuele beschikbaarheid kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ACM Vastgoed Management BV. ACM Vastgoed Management zal u dan op de hoogte houden van de ontwikkelingen, mogelijke rondleidingen en de precieze opleverdatum

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media