LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start pre-sale appartementen Stelt-Zuid

Woensdag 13 November 2019 | reacties 0
stelt-zuid-app-boomgaardzijde-02-low-res

Op 15 november aanstaande start de online pre-sale van de 41 appartementen in plan ‘Lents Buiten’ in Stelt-Zuid. Het zijn luxe appartementen op een unieke locatie. In Stelt-Zuid staat wonen in het landschap centraal!

 

Appartementen
De appartementen van Lents Buiten liggen ‘Op de terp’; een plek aan de dijk, waar de dijkverzwaring breder wordt en een unieke gelegenheid biedt om te wonen. De appartementen hebben 3 of 4 kamers en worden met allure afgewerkt op hoog niveau. Van binnen heerlijk licht, en buiten een ruim balkon en dan dat uitzicht… De appartementen hebben tijdens de pre-sale nog geen vaste v.o.n.-prijzen, maar variëren naar verwachting tussen € 380.000 en € 682.500. Daarnaast zijn er enkele exclusieve penthouses beschikbaar. Lees hier meer details over de appartementen.

 

Wonen in het landschap
Het landschap staat centraal in Stelt-Zuid. Hier geniet u van de uitwaarden, de dijk en het unieke uitzicht op de Waal. Er komt bovendien een boomgaard die door bewoners gezamenlijk wordt onderhouden. Wilt u meer weten? Lees dan meer over ‘Samen genieten, werken en vieren!’

 

Procedure pre-sale
Ontwikkelaar VanWonen biedt met deze pre-sale de mogelijkheid dat u zich kan inschrijven op basis van uitsluitend online verstrekte 'concept' stukken en op basis van indicatieve koopsommen. De pre-sale geeft u alvast de tijd om u te oriënteren op de woning, de financieringsmogelijkheden en overige woonwensen. 
 

In de tussentijd werkt VanWonen aan afronding van het project, en komt naar verwachting eind november met de definitieve verkoopstukken. Op maandag 25 november sluit de inschrijving voor de pre-sale, en vindt een loting plaats. De appartementen worden voor de ingelote kandidaten exclusief gereserveerd. VanWonen communiceert met de ingelote kandidaten de definitieve verkoopstukken en -prijzen en plannen een vrijblijvend verkoopgesprek met hen in. Om deel te kunnen nemen aan de pre-sale, is het noodzakelijk een account te hebben bij het project ‘Lents Buiten’ van VanWonen. In dit proces is het belangrijk te weten dat VanWonen aan belangstellenden die in maart jongstleden controleerbaar aanwezig waren op de informatieavond, voorrang geeft bij de loting. 


Meer informatie en hulp bij online inschrijven
Als het u niet lukt om een account aan te maken, of als u hulp nodig heeft bij het online inschrijven, dan bent u op dinsdag 19 november tussen 18.00 en 20.00 uur en zaterdag 23 november tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom bij VanWonen, gevestigd in Thermion (Thermionpark 5, Lent). Zij helpen u dan graag hiermee.
Neem voor meer informatie over de procedure contact met Melanie Willemse van VanWonen.

 

De belangrijkste informatie op een rij:

  • Vrijdag 15 november 10.00 uur start inschrijving.
  • Dinsdag 19 november tussen 18.00 en 20.00 uur én zaterdag 23 november tussen 10.00 en 16.00 uur inloopmoment voor hulp bij inschrijving.
  • Maandag 25 november 09.00 uur sluiting inschrijving.
  • Bij meerdere inschrijvingen voor hetzelfde bouwnummer wordt er geloot tussen de inschrijvers. Het tijdstip van online inschrijving voor één of meerdere bouwnummers maakt niet uit. Alle inschrijvingen tussen 15 november en 25 november maken evenveel kans op toewijzing (met inachtneming van de hierboven genoemde voorrangsregels).
  • Op maandag 2 december starten de verkoopgesprekken. 

Lents Buiten, appartementen

 

Lents Buiten, appartementenLents Buiten - Op de terp

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media