LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouwrijp maken in de Grote Boel

Donderdag 16 Juni 2022 | reacties 0
logo-groteboel

Maandag 20 juni begint aannemersbedrijf Van Venrooij in opdracht van de gemeente Nijmegen met het bouwrijp maken van een nog braak liggend terrein in de Grote Boel.

 

Werkzaamheden

Bouwrijp maken betekent dat het gebied klaar wordt gemaakt om te kunnen bouwen. Er vindt daarvoor grondwerk plaats, wordt riolering en kabels & leidingen aangelegde en ter afronding een bouwweg van tijdelijke bestrating. De kabels & leidingen worden door de aannemer van de nutsbedrijven aangelegd. Dit hele proces van bouwrijp maken gaat enkele maanden duren. Verwacht wordt dat het ergens in dit najaar klaar is. Medio week 25-2022, de week van 20 juni 2022, wordt begonnen met de voorbereidende werkzaamheden en volgt het proces van bouwrijp maken zoals hierboven beschreven.

 

Waar?

Het gaat grofweg om het gebied tussen de Griftdijk en het Thea Beckmanpad. Op het plaatje is het gebied roodomrand. Op termijn komen hier 11 vrije kavels te liggen.

 

Wat merkt u ervan?

U zult mensen aan het werk zien in dit gebied en er zal ook bouwverkeer het terrein op rijden. Verder zal het gebied voor ieders veiligheid met bouwhekken worden afgesloten. Voor degenen die hun hond daar uitlaten betekent dat dat zij dat niet meer op deze plek kunnen doen.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media