LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw Zaligerhof 'met een knal'

Vrijdag 11 Maart 2022 | reacties 0
antoinette-wilmot-reinbouw-mireille-jeurnink-vanwonen-en-noel-vergunst-nijmegen-proosten-op-start-bouw-zaligerhof-nijmegen

Met het op ludieke wijze aansteken van vuurwerk gaf wethouder Noël Vergunst het ‘knallende’ startsein voor de bouw van Zaligerhof, een nieuwbouwproject van gebiedsontwikkelaar VanWonen in samenwerking met Reinbouw. Dit is het eerste verkochte project in de Nijmeegse gebiedsontwikkeling Hof van Holland in de Waalsprong. Zaligerhof biedt een gevarieerd woonaanbod met 65 koopwoningen, 23 huurwoningen en een commerciële ruimte. Een stadse wijk omgeven door groen en natuur.

 

De toekomstige bewoners van Zaligerhof waren uitgenodigd voor de feestelijke start bouw, onder leiding van entertainer ‘Bert de Bouwvakker’. Na ontvangst in de tent en enkele korte speeches werd iedereen naar buiten geleid voor een feestelijke handeling op de bouwplaats. De feestelijke handeling is uitgevoerd door wethouder Noël Vergunst, samen met Mireille Jeurnink, VanWonen en Antoinette Wilmot, Reinbouw. De wethouder feliciteerde alle aanwezigen met de aankoop van hun woning in deze moeilijke woningmarkt: ‘Zaligerhof draagt met koop- maar ook met huurwoningen bij aan de woningbehoefte. Wonen in Hof van Holland is het beste van twee werelden: in een gezellige wijk met winkels en voorzieningen om de hoek en het heerlijke buitengebied dichtbij.’ 

Na de feestelijke start konden de bewoners allen naar hun eigen kavel/woning. Elke kavel was voorzien van een houten bord waarop het bouwnummer staat ingegraveerd. Deze hebben de kopers mee naar huis kunnen nemen. Als afsluiting was er onder het genot van een BBQ en een drankje gelegenheid om met elkaar kennis te maken en ervaringen te delen.

 

Zaligerhof: nieuwe buurt in Hof van Holland

Het nieuwbouwproject Zaligerhof wordt een nieuwe buurt in Hof van Holland in de Waalsprong. De woningen betreffen 3- en 4-laagse herenhuizen met ieder hun eigen gevelbeeld. En met veel variatie in erkers, frans balkon, veranda, metselwerk. De nieuwe bewoners van Zaligerhof hebben het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong binnen handbereik, evenals het historische Fort Beneden Lent.

 

“Zaligerhof staat voor groen en stads. Dit zie je terug in het ontwerp. Iedere woning heeft een eigen uitstraling, versterkt door de individuele keuzes. Het binnenterrein wordt een gezamenlijke ontmoetingsplek, die de bewoners zelf gaan vormgeven’ zegt Mireille Jeurnink, VanWonen Directeur Vastgoedontwikkeling. 

 

Antoinette Wilmot, commercieel directeur Reinbouw, voegt daaraan toe: "De architectuur van het plan kenmerkt zich door een grote variëteit in het metselwerk. Dat geeft sfeer aan het plan én vraagt om veel vakmanschap. Daar gaan wij graag mee aan de slag."

 

Hof van Holland in de Waalsprong

Zaligerhof is een nieuwe buurt in Hof van Holland in de Waalsprong. In Hof van Holland worden wonen, winkels en voorzieningen gecombineerd. Met de komst van het winkelcentrum ‘Hart van de Waalsprong’ is het straks een plek waar bewoners en bezoeker graag samenkomen voor de dagelijkse voorzieningen en gezelligheid. Hier is het levendig, maar niet hectisch. Een variëteit aan bewoners vinden hier een nieuw thuis in het in het centrumgebied of juist in een beschut buurtje, zoals Zaligerhof. De Waalsprong biedt als nieuw stadsdeel van Nijmegen voor comfortabel wonen met voorzieningen binnen handbereik. Met de kwaliteiten van het Waallandschap en het Rivierpark in het zuiden, de groen- en waterrijke Waaijer om heerlijk te vertoeven en aansluiting op het Betuwse landschap in het noorden. 

 

Zaligerhof

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media