LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw woningen in zicht!

Zondag 20 Juli 2014 | reacties 2
aitotaalcrop

Binnenkort verwacht ontwikkelaar Van Wanrooij de omgevingsvergunning voor de eerste acht woningen van plan Kruidhof te ontvangen. De bouw van deze woningen kan hiermee in de tweede helft van oktober mogelijk starten.


In de eerste fase zijn inmiddels 7 van de 8 woningen verkocht. Ook de verkoop van woningen in de tweede fase verloopt volgens planning. Op dit moment zijn 3 van de 8 woningen verkocht, dus er zijn nog verschillende mogelijkheden.

 

Jaren dertig
Het kopen van een zeer betaalbare, royale eengezinswoning in sfeervolle jaren '30 stijl is door de lage rentestand nog steeds zeer aantrekkelijk! Ook de veelheid aan scherp geprijsde opties maken deze woningen extra interessant. Stap daarom nu in, maak een afspraak met één van de makelaars en laat je overtuigen dat plan het Kruidhof ook voor jou de juiste keuze is. Bekijk hier het beschikbare woningaanbod.

 

Bron: nieuwsbericht www.kruidhof-oosterhout.nl 16 juli 2014

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

nicky (woensdag 20 augustus 2014)

bron, kruidhof.nl? Dat is een lesschool, ik denk dat jullie kruidhof-oosterhout.nl bedoelen :)

Redactie Waalsprong (woensdag 20 augustus 2014)

Beste Nicky, Oeps, daar is een foutje ingeslopen. Je hebt helemaal gelijk hoor! Ik heb de link inmiddels aangepast in het bericht. Dank voor je oplettendheid! ^AO

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media